طرز تهیه لبو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل و مهم
طرز تهیه لبو
لبو یکی از خوراکی های محبوب و خوشمزه در میان ایرانی است که با مواد متنوعی مثل عسل، شکر و شیره درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه لبو در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لبو گرد متوسط | ۴ عدد |
نبات | ۱ عدد |
شکر | ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ الی ۴ لیوان |
طرز تهیه لبو
مرحله اول
برای تهیه لبو به روش خانگی ابتدا لبوهای گرد را با اسکاج کاملا تمیز می کنیم و می شوییم. بعد سر و ته آنها را می گیریم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم.
مرحله دوم
سپس ۳ لیوان آب روی آن ها می ریزیم و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم می گذاریم تا به مدت ۲ الی ۳ ساعت، (بستگی به اندازه لبوها دارد) کاملا مغز پخت شوند.
مرحله سوم
حالا با یک صافی لبوها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و داخل بشقابی می گذاریم تا خنک شوند. نبات و در صورت دلخواه شکر را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا قوام یابد. شکر باعث قوام بیشتر آب لبو ها می شود.
مرحله چهارم
بعد پوست روی لبوها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه آنها را به صورت حلقه ای برش می دهیم. می توانید به کمک انواع قالبها نیز شکل های متفاوتی به آنها بدهید و کاملا سلیقه ای است.
مرحله پنجم
زمانیکه آب لبوها غلیظ شد، لبوها را مجددا داخل قابلمه می ریزیم و ۵ دقیقه بعد شعله را خاموش می کنیم. لبوهای پخته و طعم دار شده را در ظرف مورد نظر می چینیم و از آب لبو روی آن ها می ریزیم تا براق تر به نظر بیایند. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو مجلسی جوان پسند؛ همیشه با این مدل شیک و متفاوت به نظر برس!
- مانتو مجلسی ترندی و شیک؛ به راحتی چطور متفاوتتر از بقیه باشیم؟
- مانتو شیک زنانه قرمز؛ برای داشتن استایلی جذاب و پرانرژی در هر موقعیت
- نیمست جواهرات هندی؛ همه چیزهایی که باید قبل از خرید این مدل جواهرات بدونید.
- دیزاین کارد و کفگیر کیک؛ ۱۵ مدل جدید و شیک برای مراسمهای خاص
- منبع :
- shahsavaaraan