طرز تهیه لبو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل و مهم

طرز تهیه لبو

طرز تهیه لبو برای سرماخوردگی طرز تهیه لبو برای شب یلدا طرز تهیه لبو با شیره انگور پختن لبو در زودپز فوت و فن پخت لبو چیکار کنم لبو زود بپزه بهترین روش پخت لبو و شلغم آموزش تصویری پخت لبو

لبو یکی از خوراکی های محبوب و خوشمزه در میان ایرانی است که با مواد متنوعی مثل عسل، شکر و شیره درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه لبو در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لبو گرد متوسط۴ عدد
نبات۱ عدد
شکر۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
آب۳ الی ۴ لیوان

طرز تهیه لبو

مرحله اول

برای تهیه لبو به روش خانگی ابتدا لبوهای گرد را با اسکاج کاملا تمیز می کنیم و می شوییم. بعد سر و ته آنها را می گیریم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس ۳ لیوان آب روی آن ها می ریزیم و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم می گذاریم تا به مدت ۲ الی ۳ ساعت، (بستگی به اندازه لبوها دارد) کاملا مغز پخت شوند.

مرحله سوم

حالا با یک صافی لبوها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و داخل بشقابی می گذاریم تا خنک شوند. نبات و در صورت دلخواه شکر را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا قوام یابد. شکر باعث قوام بیشتر آب لبو ها می شود.

مرحله چهارم

بعد پوست روی لبوها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه آنها را به صورت حلقه ای برش می دهیم. می توانید به کمک انواع قالبها نیز شکل های متفاوتی به آنها بدهید و کاملا سلیقه ای است.

مرحله پنجم

زمانیکه آب لبوها غلیظ شد، لبوها را مجددا داخل قابلمه می ریزیم و ۵ دقیقه بعد شعله را خاموش می کنیم. لبوهای پخته و طعم دار شده را در ظرف مورد نظر می چینیم و از آب لبو روی آن ها می ریزیم تا براق تر به نظر بیایند. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.