طرز تهیه کباب سرداشی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه کباب سرداشی
کباب سرداشی از دسته غذاهای محلی و سنتی ایرانی و نوعی کباب مخصوص استان همدان است. مواد اولیه این کباب به راحتی در دسترس هستند، و این کباب به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آماده میشود. کباب سرداشی شباهت زیادی به کباب تابهای دارد. تفاوت اصلی کباب سرداشی با کباب تابهای، استفاده از سیبزمینی در مواد اولیه آن، و نحوه پخت آن داخل فر یا تنور است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب سرداشی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
فلفل سبز | ۱ عدد |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب سرداشی
مرحله اول
برای فراهم کردن کباب سرداشی خوشمزه، شروع کار سیب زمینی و پیاز را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم و با استتفاده از چاقو روی تخته آشپزخانه برش زده و به چند قسمت تقسیم می کنیم. سپس میکسر یا مخلوط کن را آماده می کنیم.
مرحله دوم
اکنون تکه های سیب زمینی و پیاز را به دستگاه منتقل کرده و پوره شده تحویل می گیریم. حالا مواد را درون پارچه توری مخصوص می ریزیم و با فشار آب اضافی شان را می گیریم. آنگاه درون کاسه نسبتا جاداری منتقل می کنیم و گوشت چرخ کرده را به کاسه می افزاییم.
نکته:
در صورت دسترسی نداشتن به دستگاه مربوطه، می توانید از رنده استفاده کنید.
مرحله سوم
در ادامه کمی نمک و زردچوبه به همراه فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و با دست به مدت ۵ دقیقه مواد را ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. بعد از اینکه مواد آماده شد، روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال می گذاریم.
مرحله چهارم
زمانیکه مایه کباب منسجم و مزه دار شد، تابه مناسب فر را که برای پخت کباب در نظر داریم، آماده می کنیم و مایه کباب را کف تابه منتقل کرده و با کف دست کاملا فیکس می کنیم. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و اجازه می دهیم کاملا گرم شود.
نکته:
همراهان میریتو لازم است این نکته را یادآور شویم اگر مایه کباب را به خوبی ورز نداده باشیم از هم باز می شود و ظاهر آن بهم می ریزید.
مرحله پنجم
بعد از انجام مراحل بالا گوجه فرنگی ها و سیب زمینی باقیمانده را بعد از پوستگیری به صورت ورقه ای برش می زنیم و به همراه فلفل های سبز را روی سطح گوشت می چینیم و تابه را با فویل پوشش می دهیم و در طبقه وسط فر منتقل می کنیم.
نکته:
در صورتی که از گوشت پر چرب استفاده کنیم نیاز به روغن نیست ولی اگر گوشت مان کم چرب است بهتر است کمی روغن کف تابه بریزیم.
مرحله ششم
در نهایت اجازه می دهیم تابه حاوی کباب به مدت ۱ ساعت داخل فر پخته شود. بعد از زمان یاد شده، ظرف را از فر بیرون می گذاریم و به همراه نان تازه، دوغ و سبزی خوردن سرو می کنیم. کباب سرداشی همدانی نوش جانتان.
نکته:
لایه که کباب را پهن می کنید نه خیلی نازک باشد نه خیلی کلفت که خوب مغز پخت شود.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو نخی زیبا و شیک؛ ۱۵ مدل مناسب برای استایل کژوال بهاره و تابستونی
- پیراهن مجلسی مینیمال؛ ۱۵ مدل ساده و خاص برای خاصپسندهای شیکپوش
- استایل ترند با رنگ نارنجی؛ چطور با این رنگ انرژیبخش خاصتر دیده بشیم؟
- شومیز نخی آبی کمرنگ؛ ۱۵ مدل زیبا برای استایلهای تابستانی و بهاری
- مدل لاک ژل پا زیبا؛ ۱۵ طرح فانتزی برای عاشقای طراحی ناخن
- مانتو زنانه آبی کاربنی ؛ ۱۵ عکس استایل خیابونی با تم رنگ آبی خاص
- منبع :
- azin_cook