طرز تهیه کباب سرداشی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کباب سرداشی

طرز تهیه کباب سرداشی, طرز تهیه کباب سرداشی بدون فر , فیلم طرز تهیه کباب سرداشی , قیمت کباب سرداشی , طرز تهیه کباب قاراشی , سرداشی خوب در همدان , طرز تهیه کباب داشی , طرز تهیه کباب دیگی همدان , کباب سرداشی نی نی سایت

کباب سرداشی از دسته غذاهای محلی و سنتی ایرانی و نوعی کباب مخصوص استان همدان است. مواد اولیه این کباب به راحتی در دسترس هستند، و این کباب به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آماده می‌شود. کباب سرداشی شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد. تفاوت اصلی کباب سرداشی با کباب تابه‌ای، استفاده از سیب‌زمینی در مواد اولیه آن، و نحوه پخت آن داخل فر یا تنور است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب سرداشی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیب زمینی۳ عدد متوسط
فلفل سبز۱ عدد
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب سرداشی

مرحله اول

برای فراهم کردن کباب سرداشی خوشمزه، شروع کار سیب زمینی و پیاز را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم و با استتفاده از چاقو روی تخته آشپزخانه برش زده و به چند قسمت تقسیم می کنیم. سپس میکسر یا مخلوط کن را آماده می کنیم.

مرحله دوم

اکنون تکه های سیب زمینی و پیاز را به دستگاه منتقل کرده و پوره شده تحویل می گیریم. حالا مواد را درون پارچه توری مخصوص می ریزیم و با فشار آب اضافی شان را می گیریم. آنگاه درون کاسه نسبتا جاداری منتقل می کنیم و گوشت چرخ کرده را به کاسه می افزاییم.

نکته:

در صورت دسترسی نداشتن به دستگاه مربوطه، می توانید از رنده استفاده کنید.

مرحله سوم

در ادامه کمی نمک و زردچوبه به همراه فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و با دست به مدت ۵ دقیقه مواد را ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. بعد از اینکه مواد آماده شد، روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم

زمانیکه مایه کباب منسجم و مزه دار شد، تابه مناسب فر را که برای پخت کباب در نظر داریم، آماده می کنیم و مایه کباب را کف تابه منتقل کرده و با کف دست کاملا فیکس می کنیم. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و اجازه می دهیم کاملا گرم شود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است این نکته را یادآور شویم اگر مایه کباب را به خوبی ورز نداده باشیم از هم باز می شود و ظاهر آن بهم می ریزید.

مرحله پنجم

بعد از انجام مراحل بالا گوجه فرنگی ها و سیب زمینی باقیمانده را بعد از پوستگیری به صورت ورقه ای برش می زنیم و به همراه فلفل های سبز را روی سطح گوشت می چینیم و تابه را با فویل پوشش می دهیم و در طبقه وسط فر منتقل می کنیم.

نکته:

در صورتی که از گوشت پر چرب استفاده کنیم نیاز به روغن نیست ولی اگر گوشت مان کم چرب است بهتر است کمی روغن کف تابه بریزیم.

مرحله ششم

در نهایت اجازه می دهیم تابه حاوی کباب به مدت ۱ ساعت داخل فر پخته شود. بعد از زمان یاد شده، ظرف را از فر بیرون می گذاریم و به همراه نان تازه، دوغ و سبزی خوردن سرو می کنیم. کباب سرداشی همدانی نوش جانتان.

نکته:

لایه که کباب را پهن می کنید نه خیلی نازک باشد نه خیلی کلفت که خوب مغز پخت شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.