طرز تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
دسر کدو حلوایی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه دسر کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدوحلوایی | ۱ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر دارچین | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران | ۱ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۲ قاشق غذاخوری |
گردو آسیاب شده | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱ پیمانه |
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه دسر کدو حلوایی ابتدا کدو حلوایی را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و تخمه های آن را با قاشق کاملا خارج می کنیم. بعد روی تخته آشپزخانه آنها را به قطعه های کوچک برش می دهیم و داخل قابلمه ای می گذاریم.
مرحله دوم
سپس ۲ لیوان آب روی آن می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا به مدت ۴۰ دقیقه کاملا مغز پخت شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه تکه های کدو کاملا پخته شدند، آنها را در بشقابی قرار می دهیم تا خنک شوند. بعد پوست روی آنها را می گیریم و داخل غذاساز یا میکسر می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم.
مرحله چهارم
حالا کدو حلوایی ما برای تهیه دسر آماده شده است. تابه ای بزرگ را روی حرارت کم قرار می دهیم و کره را داخل تابه می گذاریم و اجازه می دهیم تا کمی آب شود و آنوقت پوره کدو حلوایی را به آن اضافه می کنیم، تفت می دهیم و بلافاصله پودر گردو را به آن می افزاییم و خوب آنها را مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
بعد پودر شکر را اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا شکر در مواد حل شود. آنگاه پودر هل را به همراه پودر دارچین به مایه دسر می افزاییم و آنها را مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
زمانیکه آنها را در حد مخلوط شدن تفت دادیم همان لحظه زعفران دم دم کرده را به همراه گلاب اضافه می کنیم، تا دسر طعم و عطر و رنگ ویژه ای به خود بگیرد.
مرحله هفتم
دقت کنید تا انتهای پخت باید با همان حرارت کم مداوم دسر را تفت بدهیم تا ته نگیرد، چون رنگ آن اصلا نباید پررنگ تر شود. دسر کدو حلوایی که خوب تفت خورد داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و با پودر دارچین، کنجد و یا گل محمدی و یا حتی انواع مغزیجات مانند گردو آن را تزئین می کنیم.نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- rezaiy_sweet_cake