طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه دسر موس لبو
یکی از دسرهای که می توانید برای شب یلدا تدارک ببینید دسر موس لبو است که هم طعم دلپذیری دارد هم جلوه و زیبایی خاصی به میز پذیرایی شما می دهد. با لبو یا همان چغندر قرمز بورانی، ترشی، مربا ….و چیزهای مختلفی می توان درست کرد که ما در این آموزش دسر موس لبو را تقدیمتان می کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر موس لبو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم موس لبو | |
چغندر قرمز یا لبو | ۲ عدد بزرگ |
شیر | ۱ لیوان |
آب لبو | ½ لیوان |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۲٫۵ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر موس لبو
مرحله اول
برای فراهم کردن دسر موس لبو پاییزی، شروع کار قابلمه ای را که برای پخت لبو در نظر داریم آماده می کنیم و ۱ لیوان آب درون آن می ریزیم. سپس لبوها را تمیز می شوییم و در صورت تمایل پوست نازکی از آنها را با پوست کن جدا می کنیم.
نکته:
توجه داشته باشید می توانید لبو ها را بدون اینکه پوست بگیرید درون قابلمه بپزید و پایان پخت به آرامی پوست آنها را جدا کنید.
مرحله دوم
در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا لبو کاملا پخته شود. بعد از زمان مقرر، چنگالی را در لبو فرو می کنیم تا از پخت آن مطمئن شویم. در صورتی که لبو نرم شده بود، قابلمه را کنار می گذاریم.
مرحله سوم
اکنون ۱ عدد از لبوهای پخته شده را داخل غذاساز یا میکسر می گذاریم و پوره شده تحویل می گیریم. پوره را درون صافی توری مانند می ریزیم و با فشار دستمان آب لبو را داخل لیوان می ریزیم. آنگاه کاسه ای را آماده می کنیم.
مرحله چهارم
در این قسمت نیمی از آب لبو را که در مرحله بالا آماده کردیم، درون کاسه می ریزیم. کتری آب را روی حرارت بالا می گذاریم تا آب کتری شروع به جوشیدن کند. پودر ژلاتین را به کاسه حاوی آب لبو منتقل کرده و روی بخار کتری بنماری می کنیم.
مرحله پنجم
زمانیکه ژلاتین کاملا حل شد، کاسه را از روی حرارت کنار می گذاریم. لبو را درون غذاساز می ریزیم و با زدن چند پالس به شکل پوره درست می کنیم. درب دستگاه را کنار می گذاریم و در ادامه باقی مواد را به لبوی پوره شده می افزاییم.
مرحله ششم
در این مرحله می بایست شیر را به همراه باقی آب لبو به دستگاه اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. آنوقت مواد آماده شده را درون کاسه ای جداگانه می ریزیم و خامه صبحانه را به مواد اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
پس از انجام مراحل بالا شکر را به همراه وانیل روی مواد می پاشیم و در آخر ترکیب ژلاتین حل شده را به کاسه لبو می افزاییم. اکنون با استفاده از هم زن دستس یا برقی مواد را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با هم مخلوط می کینم تا کاملا یکنواخت شود.
مرحله هشتم
گام بعدی قالب مورد نظر را آماده می کنیم و بدون اینکه بدنه قالب را چرب کنیم موس لبو را کف قالب می ریزیم تا تمام قسمت ها به صورت صاف و یکدست درون قالب فیکس شوند. حالا قالب را به مدت زمان ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال می گذاریم.
مرحله نهم
در نهایت قالب دسر را پس از زمان یاد شده از یخچال خارج می کنیم. ظرف مورد دلخواه را درب قالب می گذاریم و با دو دست به یکباره قالب را برمی گردانیم تا دسر درون ظرف برگردد. دسر موس لب را با انواع مغزیجات یا خامه صورتی تزئین می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- استایل مناسب قرار دوستانه؛ با این ۱۵ ایده همیشه تو دل جمع بدرخش!
- پیراهن مجلسی پر زرق و برق؛ ۱۵ مدل پیشنهادی ویژه شیکپوشها در مهمانیهای خاص
- مدل مانتو خاص ایرانی؛ ۱۵ ایدهی جدید برای یه استایل بینقص و موندگار!
- گوشواره ترند کریستال؛ ۱۵ مدل شیک برای جذابتر شدن استایل روزمرهات
- لباس ست زنانه تابستونی؛ ۱۵ مدل خنک و ترند برای استایل راحت روزمره