طرز تهیه دسر نارنگی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه دسر نارنگی

طرز تهیه دسر نارنگی

دسر نارنگی یک از دسر های بسیار خوشمزه پاییزی می باشد که می توانید همزمان با رسیدن نارنگی در بازار این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نارنگی یکی از میوه های خوشمزه پر طرفدار پاییزی می باشد که خواص و فواید بسیار زیادی دارد. طبع نارنگی سرد است و برای بدن و سلامتی بدن مفید است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر نارنگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم دسر نارنگی
آب نارنگی۲ لیوان
رنگ خوراکی نارنجیچند قطره
شکر۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر نارنگی

مرحله اول

برای فراهم کردن دسر نارنگی مجلسی، شروع کار نارنگی هایی که ترجیحا بهتر است از نوع شیرین آن را انتخاب کنیم می شوییم و بعد از پوستگیری با استفاده از آب مرکبات گیری آب نارنگی ها را می گیریم و صافی رد می کینم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه ای که برای درست کردن دسر در نظر داریم را آماده می کنیم و آب نارنگی را درون آن می ریزیم. قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم. وقتی که آب نارنگی کمی گرم شد، ۴ قاشق غذاخوری شکر را درون قابلمه می افزاییم.

نکته:

همراهان میریتو در صورت علاقه می توانید این دسر را کمی بیشتر از اندازه تعیین شده شیرین کنید.

مرحله سوم

آنگاه شکر را هم می زنیم تا دانه های آن درون قابلمه حل شود. حالانیمی از لیوان را آب ولرم می ریزیم و نشاسته ذرت را به آب اضافه می کنیم. با استفاده از چنگال مواد را هم می زنیم تا یکنواخت شود. آنوقت قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم.

مرحله چهارم

گام بعدی ترکیب نشاسته ذرت و آب را بعد از رقیق شدن داخل قابلمه می ریزیم و به صورت پیوسته هم می زنیم تا حالتی شبیه فرنی پیدا کند. در ادامه چند قطره رنگ خوراکی به نشاسته می افزاییم و بلافاصله شربت نارنگی را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این قسمت با دقت مواد را مخلوط می کنیم و تامل می کنیم تا غلیظ و کشدار شود. آنوقت قابلمه را کنار می گذاریم و قالب یا ظرف مورد نظر را با چنده قطره روغن چرب می کنیم تا تمام قسمتهای ظرف کاملا چرب شوند.

مرحله ششم

در نهایت مواد را درون ظرف می ریزیم و با قاشق سطح روی دسر را صاف و یکنواخت می کنیم. قالب را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال منتقل می کنیم تا بافت دسر کاملا سفت شود. بعد از زمان ذکر شده، قالب را درون ظرف دلخواه برمی گردانیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید اگر بخواهیم دسر را به صورت تک نفره سرو کنیم، باید از تعدادی قالب کوچک یا بستنی خوری تک نفره استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 دی 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.