طرز تهیه ترشک انار خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه ترشک انار

طرز تهیه ترشک انار نی نی سایت , طرز تهیه ترشک انار بدون رب انار , طرز تهیه ترشک انار با لواشک , فیلم طرز تهیه ترشک انار , ترشک انار و الو

ترشک انار یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب ایرانی است. ترشک انار علاوه بر اینکه طعم و عطر بسیار خوبی دارد برای میز عصرانه بسیار مناسب است. توصیه می کنیم این ترشک خوشرنگ را برای اعضای خانواده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشک انار در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم ترشک انار
انار۵۰۰ گرم
نبات۱ تکه
رب انار۱ قاشق غذاخوری
گلپر½ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشک انار

مرحله اول

برای فراهم کردن ترشک انار به روش مازندرانی، شروع کار می بایست انارهای قرمز و ملس را انتخاب کنیم و بعد از شستشو آنها را به دو قسمت تقسیم می کنیم. سپس دانه های انار را از پوست جدا می کنیم و درون کاسه ای می ریزیم.

نکته:

لازم است بدانیم لایه های سفید رنگ نازکی که بین دانه های انار قرار دارند را کاملا جدا می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه دانه های انار را با استفاده از گوشتکوب دستی له می کنیم تا بافت انار کمی آب بندازد. حالا انار را درون قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت متعادل می گذاریم. آنگاه ۱ تکه نبات سفید را درون قابلمه اضافه می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو به علت داشتن طبع سرد انار استفاده از نبات طبع ترشک را متعادل تر کرده و باعث خوشمزه و ملس شدن ترشک می شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه نبات درون قابلمه حاوی انار کاملا حل شد، به آرامی شروع به هم زدن می کنیم تا کمی آب انار غلظت پیدا کند. آنگاه رب انار را به همراه گلپر روی مواد می ریزیم و مجددا هم می زنیم تا مزه ها با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

گام آخر طعم ترشک را تست می کنیم و به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری رب انار روی ترشک می ریزیم تا مزه ترشی آن بیشتر شود. اکنون قابلمه را کنار می گذاریم تا کاملا از حرارت بیفتد. شیشه ای با درب محکم انتخاب کرده و ترشک را درون آن می ریزیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.