طرز تهیه مربای لبو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه مربای لبو

طرز تهیه مربای لبو تصویری مربای لبو خانم گلاور مربای لبو و هویج طرز تهیه مربای لبو با شیره انگور مربای لبو نی نی سایت مربای لبو سرآشپز پاپیون

مربای لبو از انواع مربای خوشمزه و مجلسی برای روزهای سرد پاییز و زمستان است. درست کردن مربای لبو قرمز و خوشرنگ خانگی یکی از بهترین گزینه‌ها برای استفاده از خواص لبو است. سعی کنید از لبو های مرغوب برای تهیه این مربا استفاده کنید تا به نتیجه دلخواه برسید یکی از ویژگی های لبوی خوب این می باشد که سفت و محکم و بدون لک باشند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای لبو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم مربا لبو
لبو (چغندر قرمز)۱ کیلوگرم
گلاب¼ لیوان
آب۲ لیوان
شکر۶ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
آب لیمو۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای لبو

مرحله اول

برای فراهم کردن مربای لبوی مجلسی، شروع کار لبوها را با اسکاچ نرم می شوییم و بعد از پوستگیری وی تخته آشپزخانه به شکل دلخواه، خلالی یا حبه ای خرد می کنیم و داخل قابلمه ای که برای پخت مربا در نظر داریم می ریزیم.

نکته:

بهتر است بدانید از لبوهایی که بافت آنها بدون ریشه و کاملا قرمز می باشد استفاده می کنیم تا مربا خوشرنگ شود.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه حاوی لبو را روی حرارت می گذاریم و ۲ لیوان آب روی آن می ریزیم تا با حرارت زیاد به دمای جوش برسد. بعد از اینکه آب لبو شروع به جوشیدن کرد، کف های موجود روی لبو را با قاشق می گیریم و دور می ریزیم.

نکته:

همراهان میریتو توجه داشته باشید، جمع نکردن کف موجود در آب لبو باعث می شود، لبو کدر و تیره رنگ شود.

مرحله سوم

اکنون حرارت را کم کرده و زمان می دهیم تا لبو به مدت ۳۰ دقیقه پخته شود. بعد از زمان یاد شده، درب قابلمه را کنار می گذاریم و ۶ لیوان شکر را روی لبو می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا به آرامی شکر درون قابلمه حل شود.

مرحله چهارم

زمانیکه شهد مربا به غلظت رسید، مواد را آهسته هم می زنیم تا بافت لبو خرد نشود. بعد از گذشت ۲ ساعت گلاب را به همراه وانیل به مربا می افزاییم تا عطر و بوی آنها به مربا آمیخته شود. زمبنی که مربا به قوام مطلوب رسید، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم.

نکته:

لازم است بدانید افزودن آب لیمو ترش باعث می شود، مربا شکرک نزند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه مربا آماده شد، با قاشق کمی از آب آن را برمی داریم و ۱ دقیقه پس از سرد شدن متوجه می شویم که شهد آن به اندازه لازم غلیظ شده باشد. سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا از حرارت بیفتد.

مرحله ششم

در نهایت شیشه های درب دار را کاملا خشک می کنیم و مربا را درون آنها می ریزیم. درب آنها را محکم می بندیم تا هوا در شیشه نفوذ نکند. برای نگهداری مربا را در یخچال نگهداری می کنیم. اگر حجم مربا برای شما زیاد باشد داخل فریزر می گذاریم و ۱ ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج می کنیم. نوش جان

نکته:

در پایان این نکته را یادآور شویم که اندازه و شکل لبوها کاملا سلیقه ای می باشد. می توانید از رنده درشت یا قالب های طرح دار استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.