طرز تهیه مربای میوه به خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه مربای میوه به

طرز تهیه مربای میوه به

مرباهای خانگی بخشی جدایی‌ناپذیر از فرهنگ و غذاهای ایرانی هستند که تقریبا از هر میوه‌ای مربای آن را تهیه می‌‌کنند. شاید در نگاه اول برایتان عجیب باشد که طعم این میوه ترش با شکر و هل چگونه تغییر خواهد کرد؟ یا چگونه می‌توان آن را به یکی از خوشمزه‌ترین مرباها تبدیل کرد؟ همین بهانه‌ها کافی است تا در این مطلب طرز تهیه مربای به خانگی را به شما آموزش دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای میوه به در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم مربای میوه به
میوه به۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
هل۲ عدد

طرز تهیه مربای میوه به

مرحله اول

برای فراهم کردن مربای به خوشمزه، شروع کار میوه به را با اسکاچ نرمی می شوییم تا کرک (پرز روی میوه) کاملا از بین برود. در صورت دلخواه می توانیم میوه به را با پوست خرد کرده و در غیر این صورت پوست آنها را قبل از خرد کرد جدا می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه میوه به را روی تخته آشپزخانه به ۲ قسمت تقسیم می کنیم و دانه های اضافی آن را با چاقو خارج می کنیم و داخل پیاله ای کنار می گذاریم. سپس به ها را به دلخواه رنده یا از قالب برای مدلی که می خواهیم برش می زنیم.

مرحله سوم

اکنون قابلمه که مناسب پخت مربای به باشد را آماده می کنیم و ۵۰۰ گرم شکر را داخل آن می ریزیم. آنگاه ۶ لیوان دسته دار آب ولرم روی شکر می افزاییم و اجازه می دهیم با حرارت نسبتا بالا شکر درون آب حل شود و شربت مربا آماده شود.

نکته:

در صورت دسترسی به قابلمه مسی بهتر است این نوع مربا را درون قابلمه نام برده تهیه کنید.

مرحله چهارم

در این قسمت به ها را درون شربت منتقل کرده و حرارت را کم می کنیم.حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و درب قابلمه می گذاریم تا مربا آماده شودو به قوام مطلوب برسد. بعد از گذشت ۱ ساعت

نکته:

همراهان میریتو مهمترین نکته در خوشرنگ شدن مربا به گذاشتن در دمی روی قابلمه می باشد که باعث می شود مربا قرمز و درخشانتر شود.

مرحله پنجم

زمانیکه مربا در حال جوشیدن بود، یعنی حدود ۳۰ دقیقه بعد از شروع پخت، می توان علاوه بر هل و آبلیمو از یک تکه چوب دارچین نیز برای طعم دار کردن مربای به استفاده کرد تا عطر بیشتری به مربا بدهیم. لازم است فقط دانه های هل را اضافه کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی زعفران دم کرده را روی به ها می ریزیم و کمی هم می زنیم تا علاوه بر مخلوط شدن مواد، قوام به دست آمده از شهد مربا را با قاشق تست کنیم. برای این منظور کمی از آب درون قابلمه را با قاشق برمی داریم و اجازه می دهیم خنک شود.

مرحله هفتم

وقتیکه آب مربا پس از سرد شدن غلیظ و مایه ای تقریبا شبیه عسل داشت، یعنی مربا به کاملا آماده است. اگر مایه مربا روان بود، نیاز است ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر مربا بجوشد تا پخت آن به پایان برسد. آنوقت آبلیمو را روی مربا اضافه می کنیم.

نکته:

آخرین نکته افزودن آب لیموترش می باشد که لازم برای جلوگیری از شکرک زدن و بیشتر شدن عمر مربا از آن استفاده کرد.

مرحله هشتم

در مرحله آخر قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا از حرارت بیفتد. شیشه های مربا را تمیز و خشک می کنیم و مربای به را درون آنها پر کرده و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا وارد شیشه نشود. مربا به را داخل یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.