طرز تهیه کتلت مرغ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه کتلت مرغ
کتلت مرغ از غذاهای بسیار خوشمزه و ساده ایرانی است که با ترکیبات متنوعی می توانیم درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مرغ | ۵۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری غلیظ |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
کره | ۲۰ گرم |
فلفل قرمز و روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت مرغ
مرحله اول
برای فراهم کردن کتلت مرغ مخصوص، شروع کار سیر و پیاز را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و با استفاده از میکسر یا رنده به شکل پوره درمی آوریم. سپس روی پارچه توری شکل می ریزیم و با فشار دستمان آب اضافی شان را می گیریم.
مرحله دوم
در ادامه گوشت مرغ را که می بایست هم از ران و هم سینه مرغ استفاده کرد را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و بعد از جدا کردن پوست و استخوانهای آن، می شوییم و اجازه می دهیم خونابه آن کاملا خارج شود.
مرحله سوم
بعد از انجام مرحله قبلی، تکه های مرغ را داخل چرخ گوشت می افزاییم و به خوبی جرخ می کنیم تا بافت گوشت مرغ منسجم شود. آنگاه پوره پیاز را به همراه گوشت مرغ درون کاسه ای نسبتا جادار می ریزیم. حالا باقی مواد را آماده می کنیم.
مرحله چهارم
در این قسمت فلفل دلمه های شسته شده را روی تخته آشپزخانه می گذاریم. کلاهک و دانه های آن را جدا می کنیم و از هر فلفل دلمه ای رنگی ۱/۳ آنها را روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم. آنوقت فلفل دلمه را به مواد درون کاسه می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله طعم دهنده ها را که شامل کمی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز روی موادمی پاشیم و در نهایت زعفران دم کرده را روی مواد به صورت پخش می ریزیم. حالا دستمان را تمیز می شوییم و یا با استفاده از دستکش یکبار مصرف مواد را ورز می دهیم.
مرحله ششم
زمانیکه مایه کتلت به خوبی با هم ترکیب و منسجم شد، روی ظرف را با سلفون پوشش داده و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت داخل یخچال مزه دار شود. بعد از زمان یاد شده، ظرف مایه کتلت را از یخچال خارج می کنیم. مقداری روغن سرخ کردنی داخل تابه می ریزیم.
مرحله هفتم
گام بعدی تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. سپس از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده و با دست به فرم دلخواه حالت می دهیم. آنگاه به آرامی کتلت ها را درون روغن می گذاریم و اجازه می دهیم تا یک سمت آنها سرخ شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه یک سمت کتلت سرخ و برشته شد، آنها را برمی گردانیم تا سمت دیگر آنها به صورت یکدست سرخ شود. تمامی مواد را به همین روش سرخ کرده و روی توری فلزی یا دستمال یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافی شان خارج شود.
نکته:
همراهان میریتو در صورت تمایل بعد از اینکه کتلت ها را داخل تابه قرار دادید روی آن ها زعفران اسپره کنید تا خوش رنگ و طعم تر شوند. کتلت مرغ را با انواع سبزیجات تزئین کرده و با نان تازه سرو می کنیم.
- منبع :
- arame.shkadee