طرز تهیه کتلت هندی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کتلت هندی

طرز تهیه کتلت هندی

یکی از انواع کتلت ها می باشد که یک کتلت بین المللی محسوب می شود و همان طور که از نام این غذا پیداست برای کشور هند است و مانند دیگر غذاهای هندی پر ادویه و خوشمزه و تند و تیز است همیشه کتلت ها یکی از غذاهای فوری و خوشمزه بحساب می آیند و شما می توانید با نان ساندویچی یک ساندویچ خوشمزه سرو کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت هندی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد درشت
سیب زمینی۲ عدد متوسط
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا۱ قاشق چایخوری
زیره½ قاشق چایخوری
آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا½ قاشق چایخوری
جعفری تازه۱ دسته
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت هندی

مرحله اول

برای فراهم کردن کتلت هندی خوشمزه، شروع کار پیاز و سیب زمینی را بعد از پوستگیری می شوییم و هر کدام را در دو کاسه جداگانه با استفاده از رنده ریز رنده می زنیم. آنگاه درون پارچه توری مناسب می ریزیم و با فشار آب اضافه شان را می گیریم.

مرحله دوم

در ادامه پوره سیب زمینی و پیاز را درون کاسه ای جادار منتقل می کنیم و گوشت چرخ کرده را به مواد می افزاییم. سپس گوشت را با مواد به خوبی ورز می دهیم تا کاملا مخلوط شود. حالا جعفری را پاک کرده و تمیز می شوییم.

مرحله سوم

زمانیکه آب جعفری کاملا خارج شد، روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقویی تیز ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه محتوای مایه شامی اضافه ی کنیم. آنوقت تخم مرغ را در کاسه ای جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.

مرحله چهارم

در صورتی که مایه تخم مرغی شفاف بود، با چنگال هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ آرد سوخاری را به همراه ادویه گرام ماسالا، پودر زیره، پودر پاپریکا و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه تخم مرغی می افزاییم.

مرحله پنجم

اکنون دستمان را تمیز می شوییم و مایه تخم مرغ را که با ادویه ها ترکیب کردیم به کاسه حاوی کتلت منتقل می کنیم و به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکنواخت شود. وقتی که بافت گوشت منسجم شد، روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم.

نکته:

در صورتی که مایه کتلت کمی شل بود می توانیم مقدار آرد سوخاری را بیشتر در نظر بگیریم.

مرحله ششم

در این قسمت کاسه را درون یخچال می گذاریم تا مایه کتلت مزه دار شود. بعد از گذشت ۱ تا ۲ ساعت کاسه را از یخچال بیرون می گذاریم. حالا تابه مناسبی را انتخاب کرده و به اندازه لازم روغن سرخ کردنی داخل تابه می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه می دهیم روغن با حرارت متوسط کاملا داغ شود. حالا به اندازه یک توپک کوچک از مواد را با دست جدا کرده و به فرم دلخواه گرد یا استوانه ای حالت داده و به آرامی درون روغن اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم سرخ شود.

مرحله هشتم

گام بعدی تمامی مواد را به همین روش آماده کرده و درون تابه می افزاییم. وقتی که یک سمت کتلت ها کاملا برشته و طلایی شدند، آنها را با قاشق بر می گردانیم تا سمت دیگر کتلت به خوبی سرخ شود.

مرحله نهم

در نهایت کتلت هندی را بعد از سرخ شدن روی توری فلزی می چینیم تا روغن اضافی شان خارج شود. پایان کار کتلت های سرخ شده را درون ظرف دلخواه می گذاریم و با سبزیجات دلخواه تزئین می کنیم. کتلت هندی را با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.