طرز تهیه کباب حسینی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی

کباب حسینی یکی از کباب های قدیمی و سنتی ایرانی است که مانند کباب تابه ای در تابه تهیه می شود. این کباب خوشمزه را می توانید نسبت به ذائقه خود با گوشت قرمز ( گوسفندی و گوساله ) یا گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) تهیه کنید.  کباب حسینی یک گزینه مناسب برای مهمانی‌ها است و این کباب خوشمزه وقت‌هایی که دسترسی به منقل برای درست کردن کباب ندارید نیز می‌تواند به راحتی در خانه طبخ شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحل طرز تهیه کباب حسینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۶۰۰ گرم
دنبه۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد درشت
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
سیخ چوبیبه تعداد کافی

طرز تهیه کباب حسینی

مرحله اول

برای فراهم کردن کباب حسینی به روش هندی، شروع کار پیاز را بعد از پوستگیری آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت مربعی تقسیم می کنیم. سپس کلاهک و دانه های فلفل دلمه را جدا می کنیم و به ۴ قسمت تقسیم کرده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه با کار تیز مکعبی (چنجه ای) خرد می کنیم. حالا دنبه را هم حبه ای برش می زنیم. حالا سیخ های مناسب را که از نوع چوبی می باشد، آماده می کنیم. مواد را با فاصله و ترتیب به سیخ می کشیم.

مرحله سوم

بنابراین در قسمت اول یک قطعه گوشت، مرحله بعدی یک تکه دنبه و در لایه های بعدی یک تکه پیاز و فلفل دلمه ای را وارد سیخ می کنیم. تمامی مواد را به همین روش آماده می کنیم. آنگاه قابلمه ای را که برای پخت کباب در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله چهارم

در این قسمت کمی روغن کف قابلمه می ریزیم و اضافه های پیاز را نگینی خرد می کنیم و درون قابلمه تفت می دهیم تا سبک و براق شود. آنوقت سیخ های کباب را به قابلمه منتقل می کنیم و با فاصله در کنار هم می چینیم. درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی گوجه فرنگی را می شوییم و بعد از اینکه پوست نازک آن را جدا کردیم، روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم. زمانیکه آب درون قابلمه بخار شد، رب گوجه فرنگی را درون قابلمه می افزاییم و اجازه می دهیم بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله ششم

در این مرحله گوجه را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه می افزاییم و در آخر آب لیمو ترش را روی آنها می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا یکدست شود. وقتی که مواد به غلظت سس رسید، ۱ استکان آب جوش کف قابلمه می افزاییم.

مرحله هفتم

در نهایت می بایست کمی نمک و فلفل سیاه روی کباب بپاشیم و بعد از گذاشتن درب قابلمه، اجازه بدهیم کباب پخته شود. و گوشت حالت سوخاری بدست آورد. پایان پخت درب قابلمه را کنار می گذاریم تا آب داخل قابلمه جمع شود و کباب به روغن بیفتد. کباب را با برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.