طرز تهیه مرغ شاندیزی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه مرغ شاندیزی

طرز تهیه مرغ شاندیزی, دستور پخت مرغ شاندیزی

مرغ شاندیزی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی در رستوران های شعبه شاندیز می باشد که سر آشپزهای خاص و مهمی دستور پخت آن را آماده کرده اند. مرغ شاندیزی با چلو مرغ ما کمی متفاوت می باشد. این غذا را بدون اضافه کردن رب گوجه فرنگی باید طبخ کرد و مهمترین چاشنی آن آب لیمو ترش می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ شاندیزی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۴ تکه
سیر۳ حبه
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
پیاز۲ عدد بزرگ
لیمو ترش۲ عدد
هویج۳ عدد کوچک
چوب دارچین۴ تکه کوچک
پودر زیره¼ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کردهبه مقدار دلخواه
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شاندیزی

مرحله اول

برای فراهم کردن مرغ شاندیزی خوشمزه و مجلسی به سبک سرآشپزهای شاندیز، شروع کار مرغ را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و بعد از جدا کردن پوست آن تمیز می شوییم و اجازه می دهیم خونابه آن کاملا خارج شود.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی نازک و یک اندازه خرد می کنیم. سپس یک قابلمه جادار که برای پخت مرغ در نظر داریم انتخاب کرده و روی حرارت متوسط می گذاریم. حالا کمی روغن کف آن می ریزیم.

مرحله سوم

زمانیکه روغن به خوبی داغ شد، خلال های پیاز را درون قابلمه می افزاییم و تا جاییکه پیاز نرم و کاراملی شود، تفت دادن را ادامه می دهیم. آنگاه کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم تا عطر و رنگ ادویه با پیاز آمیخته شود.

مرحله چهارم

در این قسمت تکه های مرغ را کف قابلمه می چینیم و اجازه می دهیم بوی زهم مرغ کاملا از بین برود. بنابراین درب قابلمه را می گذاریم و تامل می کنیم به مدت ۱۵ دقیقه مرغ آب بندازد و به آرامی پخته شود. حالا باقی مواد را آماده می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله می بایست هویج و فلفل دلمه را بشوییم و پوست نازک هویج را با پوست کن جدا کنیم. آنوقت روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی درشت خرد کرده و به قابلمه حاوی مرغ منتقل می کنیم. کلاهک و دانه های فلفل دلمه را جدا می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی فلفل دلمه ای را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه می افزاییم. تمامی مواد را درون قابلمه تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس کمی فلفل سیاه روی مرغ می پاشیم. پوست سیر را جدا می کنیم.

مرحله هفتم

زمانیکه سیر را شستیم، به ۲ قسمت تقسیم می کنیم و بین مرغ ها قرار می دهیم. آنگاه ۴ پیمانه آب جوشیده را روی مرغ می ریزیم و اجازه می دهیم به دمای جوش برسد. زمانیکه آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم می کنیم تا مرغ به مدت ۲ ساعت پخته شود.

مرحله هشتم

اواسط پخت درب قابلمه را کنار می گذاریم و از طعم غذا می چشیم و در صورت نیاز کمی نمک اضافه می کنیم. سپس چوب دارچین را به همراه آب لیمو ترش روی مرغ می افزاییم و مجددا درب قابلمه را می گذاریم تا ساعت پخت به پایان برسد.

مرحله نهم

در نهایت نمک و زعفران دم کرده را به مرغ می افزاییم و اجازه می دهیم مرغ شاندیزی کمی بجوشد تا عطر و رنگ زعفران با مرغ آمیخته شود. پایان پخت مرغ را درون ظرف مورد نظر می کشیم و به همراه برنج آبکش شده یا کته ای میل می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.