طرز تهیه بال مرغ در فر خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه بال مرغ در فر
بال مرغ در فر از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که می توانیم نسبت به ذائقه خود، از سس های متنوعی برای طعم دار کردن این غذا استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه بال مرغ در فر در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بال مرغ | ۵۰۰ گرم |
سرکه بالزامیک | ۴ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
فلفل، نمک | به میزان لازم |
مواد سس روی بالها | |
ریحان تازه | ۱ لیوان |
سس کچاب | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزایمک یا سس | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | نصف قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بال مرغ در فر
مرحله اول
ابتدا بال های مرغ را دخل کاسه ای بزرگ قرار می دهیم. بعد سیرها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه تا جای ممکن ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
آنوقت در کاسه ای دیگر سس سویا را به همراه سیر، سرکه بالزامیک و روغن مخلوط می کنیم و آویشن، فلفل سیاه را نیز به آن ها اضافه می کنیم و خوب مواد را با قاشق هم می زنیم.
مرحله سوم
سپس دستکش را در دست می کنیم و ترکیب سس سویا را روی بالها کم کم می ریزیم. با دست بالها را زیر و رو می کنیم تا کاملا با سس آغشته شوند. می توانید روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه بالها را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
پس از اینکه بالها مزه دار شدند، فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گرم شود. بعد کاسه را از داخل یخچال بیرون می آوریم.سینی فر را با فرچه آغشته به روغن کاملا کاور می کنیم.
مرحله پنجم
حالا بالها را زیر و رو می کنیم و داخل سینی می چینیم. روی آن را با فویل کاملا می پوشانیم و در فر قرار می دهیم تا با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کاملا پخته و سوخاری شوند.
مرحله ششم
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه در فر را باز می کنیم و یک طرف فویل را بر می داریم و بالها را نگاه می کنیم اگر خوب مغز پخت شده بودند فویل را از روی سینی کاملا بر می داریم و مجددا تامل می کنیم تا ۵ دقیقه دیگر اینبار با حالت گریل، سوخاری و طلایی شوند.
مرحله هفتم
در مرحله قبل اگر نیاز بود هنوز اجازه می دهیم تا ۴۰ دقیقه کامل شود و بعد فویل را بر می داریم. زمانها تقریبی است چون قدرت فر ها با یکدیگر متفاوت هستند. تمامی این مراحل که ذکر شد را می توانید در تابه یا توستر نیز انجام دهید.
مرحله هشتم
آنگاه تا بالها سوخاری شوند، سس کچاب را به همراه سرکه بالزامیک ، عسل،فلفل، نمک، ریحان و باقیمانده آویشن داخل کاسه ای می ریزیم و با قاشق انها را مخلوط می کنیم.
مرحله نهم
زمانیکه بالها سوخاری شدن در فر را باز می کنیم و از ترکیب سس کچاب روی بالها به صورت پخش می ریزیم و مجددا اجازه می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر بماند. بعد بال مخصوص های سوخاری، با طعم بی نظیر را در ظرف مورد نظر می چینیم و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- narenj_fresh