طرز تهیه آنچیلادا مرغ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه آنچیلادا مرغ

طرز تهیه آنچیلادا مرغ, طرز تهیه انچیلادای مرغ و پنیر , آنچیلادای مرغ و قارچ , طرز تهیه غذای مکزیکی با مرغ , طرز تهیه انچیلادا بدون فر

آنچیلادا یک نوع سمبوسه می باشد که اصالت این غذا برای مکزیک است. آنچیلادا مرغ از نان تورتیلا تشکیل می شود و برای مواد میانی از مرغ و فلفل چیلی تند به همراه پنیر پیتزا تهیه می شود. آنچیلادا مرغ یک وعده کامل می باشد.  آنچیلادای رژیمی یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسانی است که در تلاش برای رعایت یک رژیم غذایی سالم و پر مغذی هستند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آنچیلادا مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۸۰۰ گرم
پنیر پیتزا۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
گشنیز خرد شده۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نان تورتیلا۶ تا ۸ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمز و چیلیبه مقدار لازم
مواد لازم سس مخصوص
پیاز۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی۵ عدد
سیر۵ حبه
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
پونه کوهی و آویشنبه مقدار دلخواه

طرز تهیه آنچیلادا مرغ

مرحله اول

برای فراهم کردن آنچیلادای مرغ به روش مکزیکی، شروع کار گوشت سینه مرغ را تمیز پاک کرده و پوست و استخوان های اضافه را جدا می کنیم تا به صورت فیله درآید. بعد از اینکه گوشت مرغ را تمیز شستیم، اجازه می دهیم خونابه آن کاملا خارج شود.

مرحله دوم

در ادامه دیس مناسبی که بهتر است از نوع پریکس باشد را انتخاب کرده و فیله های مرغ را داخل آن منتقل می کنیم. گشنیز را روی تخته آشپزخانه ساطوری خرد می کنیم و به همراه طعم دهنده ها که شامل؛ فلفل چیلی، قرمز، فلفل سیاه و نمک روی مرغ می پاشیم.

مرحله سوم

اکنون کمی روغن زیتون روی مرغ می ریزیم و با دست فیله ها را ماساژ می دهیم تا گوشت مرغ کاملا مزه دار شود. آنگاه ورقه آلومینیومی را سطح کار پهن می کنیم و فله ها را روی فویل می چینیم و رول می کنیم. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله چهارم

زمانیکه فر کاملا داغ شد، فویل حاوی مرغ را در طبقه وسط فر می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت زمان ۱ ساعت کاملا پخته شود. در این فاصله سس را آماده می کنیم. برای درست کردن سس آنچیلادا، ابتدا پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله پنجم

در این قسمت آب پیاز را می گیریم و داخل تابه ای مناسب می ریزیم. حالا کمی روغن روی پیاز می افزاییم و تفت می دهیم تا پیاز کاراملی شود. بنابراین پوست سیر را جدا کرده و بعد از رنده زدن داخل تابه حاوی پیاز، به مدت ۱ دقیقه تفت داده تا عطر سیر با پیاز آمیخته شود.

مرحله ششم

در این مرحله پوست گوجه های شسته شده را به آرامی جدا می کنیم تا بافت گوشتی آنها آسیب نبیند. سپس روی تخته آشپزخانه با چاقویی تیز حبه ای خرد می کنیم و به همراه نمک و فلفل به تابه حاوی مواد سس می افزاییم. گوجه فرنگی را تفت داده تا آب آن کشیده شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه آب گوجه تبخیر شد، پونه کوهی را روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم تا عطر آن با مواد یکنواخت شود. درب تابه را می گذاریم تا سس ۵ دقیقه کاملا به غلظت برسد. بعد از زمان تعیین شده فویل حاوی مرغ را از فر بیرون می گذاریم و تامل کرده تا کمی از حرارت بیفتد.

مرحله هشتم

بعد از انجام مراحل بالا مرغ را از فویل بیرون می آوریم و با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز، آن را پوره کرده و به سس درون تابه می افزاییم. آنوقت فلفل دلمه را می شوییم. کلاهک و دانه های آن را خارج می کنیم. حالا خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله نهم

نان تورتیلا را باز کرده و مقداری از مواد را روی آن می ریزیم. در ادامه کمی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای روی مرغ اضافه می کنیم و نان های تورتیلا را به صورت لوله ای می پیچانیم. مجددا از سس درون تابه و پنیر روی نان ها را پوشش می دهیم. تمامی مواد را به همین صورت رول می کنیم.

مرحله دهم

در پایان رول های نان را کف دیس مخصوص می چینیم و داخل فر می گذاریم تا با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آنچیلادا مرغ کاملا گریل و برشته شود. بعد از زمان یاد شده رول های نان را بیرون می گذاریم و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.