طرز تهیه مارمالاد خرمالو خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه مارمالاد خرمالو
یکی از انواع مارمالاد ها می باشد که در فصل پاپیز همزمان با رسیدن خرمالو می توانید این مارمالاد خوشمزه را تهیه کنید مارمالاد خرمالو را می توانید برای صبحانه یا عصرانه و یا برای تهیه انواع کیک و شیرینی استفاده کنید و از طعم و مزه خوب آن لذت ببرید. این مربا به راحتی تهیه می شود و گزینه بسیار مناسبی برای دوست دارن این میوه خوشمزه و خوش رنگ است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد خرمالو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم مارمالاد خرمالو | |
خرمالو | ۱ کیلوگرم |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۲ قاشق سوپخوری |
شکر | ۱ کیلوگرم |
چوب دارچین | ۱ تکه |
طرز تهیه مارمالاد خرمالو
مرحله اول
برای فراهم کردن مارمالاد خرمالو پاییزی، شروع کار خرمالوهای رسیده و شیرین را انتخاب کرده و بعد از شستشو، گلبرگ آنها را جدا کرده و به آرامی پوست نازکی از روی خرمالو ها می گیریم و به ۲ قسمت مساوی برش داده تا در صورت احتمال داشتن هسته، آنها را خارج کنیم.
مرحله دوم
در ادامه قابلمه ای را که برای پخت خرمالو در نظر داریم آماده می کنیم و خرمالوها را به قابلمه منتقل کرده و با گوشتکوب دستی آنها را به شکل پوره درست می کنیم. سپس شکر را روی خرمالو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. آنگاه درب قابلمه را می گذاریم.
مرحله سوم
بلافاصله قابلمه را داخل یخچال می گذاریم تا ۱ ساعت داخل یخچال استراحت کند و شکر به طور کامل درون قابلمه حل شود. بعد از زمان یاد شده قابلمه حاوی خرمالو را از یخچال بیرون می گذاریم و با قاشق هم می زنیم تا درصورت آب انداختن خرمالو، قابلمه را روی حرارت بگذاریم.
نکته:
برای اینکه مارمالاد خرمالو پس از پخت شفاف و خوشرنگ تر شود، بهتر است که در حین پخت، کف های روی سطح مارمالاد را بگیریم.
مرحله چهارم
بعد از اینکه قابلمه را روی حرارت قرار دادیم، چوب دارچین و آب لیموترش را روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم مارمالاد به آرامی با حرارت کم بپزد. پس از گذشت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه خرمالو را هم می زنیم تا به قوام مطلوب برسد. در این فاصله نشاسته را در ظرفی می ریزیم.
مرحله پنجم
گام بعدی آب سرد را روی نشاسته ذرت می افزاییم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. حالا مایه آماده شده را روی خرمالو می افزاییم و با قاشق آهسته هم می زنیم تا کاملا یکنواخت شود. تامل کرده مارمالاد خرمالو به مدت ۱۰ دقیقه کاملا قوام پیدا کند.
مرحله ششم
پس از گذشت زمان تعیین شده لازم است شعله را خاموش کرده تا مواد از حرارت بیفتد. در نهایت شیشه های تمیز و درب دار را آماده کرده و مارمالاد خرمالو را درون شیشه می ریزیم. پاین کار شیشه ها را داخل یخچال نگهداری می کنیم و برای انواع شیرینی و کیک استفاده می کنیم.
نکته:
در پایان این نکته را یادآور شویم که این نوع روش پخت مارمالاد را می توان داخل یخچال به مدت یکسال نگهداری کرد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل آویز زمرد فانتزی زیبا؛ ترکیبی از زیبایی و اصالت
- تزیین میز نهارخوری با رنگ بنفش؛ ۱۵ مدل خیرهکننده که مهموناتو شگفتزده میکنه
- گوشواره آویز ایرپاد برای استایلهای مدرن؛ ۱۵ مدل جذاب و خاص
- بهترین ایدهها برای بند عینک دخترانه بافتنی؛ ۱۵ مدل شیک و خیرهکننده
- تیشرت رینگری مردانه؛ ۱۵ مدل جذاب برای استایلهای اسپرت و کژوال
- ۱۵ مدل گلدان کلاسیک و مقاوم؛ بهترین انتخاب برای خانههای کلاسیک و مدرن
- منبع :
- fatemezaree.65