طرز تهیه مارمالاد نارنگی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه مارمالاد نارنگی
زمانی که وارد فصل پاییز می شویم می توانیم با میوه های پاییزی دسرهای خوشمزه درست کنیم. انواع دسرهای ایرانی که با انار، نارنگی و دیگر میوه های این فصل تهیه می شود و طعمی بی نظیر را به ارمغان می آورد. اگر اهل درست کردن مربا و مارمالاد خانگی باشید، قطعاً میدانید که عطر و طعم مارمالاد نارنگی با همه مارمالادهای دیگر فرق دارد و مزه شگفتانگیزی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد نارنگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم مارمالاد نارنگی | |
نارنگی بدون پوست | ۱ کیلوگرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ کیلوگرم |
طرز تهیه مارمالاد نارنگی
مرحله اول
برای فراهم کردن مارمالاد نارنگی خوش عطر، شروع کار نارنگی ها را بعد از شستشو از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و پوره های آن را با قاشق خالی کرده و درون کاسه ای می ریزیم. دقت داشته باشید پوست و پره های سفید نارنگی را نباید استفاده کنیم.
مرحله دوم
در ادامه قابلمه ای که برای پخت نارنگی در نظر داریم آماده می کنیم و نیمی از پوره نارنگی را کف قابلمه می ریزیم. سپس ۲ لیوان از شکر را روی آن می افزاییم و باقیمانده مواد را مجددا به صورت ردیفی روی هم اضافه می کنیم تا مواد به پایان برسد.
مرحله سوم
اکنون درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت زمان ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال بماند تا دانه های شکر با آب نارنگی حل شود. بعد از زمان یاد شده می بایست قابلمه را از یخچال خارج کنیم و روی حرارت متوسط گذاشته تا مواد به دمای جوش برسد.
مرحله چهارم
زمانیکه آب نارنگی در حال جوشیدن بود، اول کف های موجود روی مواد را با ملاقه می گیریم و دور می ریزیم. این کار باعث شفاف شدن مارمالاد نارنگی می شود. حالا اجازه می دهیم مواد به آرامی بجوشد تا آب نارنگی حالتی مانند شهد غلیظ شود.
مرحله پنجم
آنگاه از آب درون قابلمه با استفاده از قاشق کمی درون لیوان می ریزیم و تامل کرده تا خنک شود. اگر مایه آماده شده غلیظ بود، زعفران دم کرده را روی نارنگی به صورت پخش می ریزیم. آنگاه وانیل را روی مواد می پاشیم و به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
گام بعدی نشاسته را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ پیمانه آب ولرم روی آن می افزاییم. پس از اینکه نشاسته درون آب حل شد، کاسه را روی حرارت کتری گذاشته و به صورت متداوم هم می زنیم تا نشاسته با آب مخلوط شود. آنگاه نشاسته را به قابلمه منتقل می کنیم.
مرحله هفتم
در این قسمت با دقت مواد را مخلوط می کنیم تا مارمالاد نارنگی لعابدار شود. آنوقت قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و تامل کرده تا کاملا در دمای محیط خنک شود، در نهایت به وسیله گوشکوب برقی آنرا میکس می کنیم تا یکدست شود. پایان کار مارمالاد را درون شیشه تمیز درب دار می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- گردنبند طلا خاص و زیبا؛ ۱۵ مدل شیک و لاکچری برای خانومای خاصپسند
- گوشواره جدید مروارید ؛ ۱۵ عکس از جدیدترین مدلهای دخترونه و زنونه شیک
- قمقمه فانتزی جدید؛ ۱۵ مدل خلاقانه و مد روز که باید در کیف شما باشد
- مبل تخت خواب شو فانتزی؛ ۱۵ نمونه بامزه با طرح حیوانات و شخصیتهای کارتونی
- دستبند ظریف جذاب طلا؛ ۱۵ عکس از دستبندایی که دلتو میبرن
- شمع فانتزی کوچک؛ گالری تصاویر ۱۵ عکس از طراحیهای خاص
- منبع :
- ashpazi.gallery