طرز تهیه پاستا شلز خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه پاستا شلز

طرز تهیه پاستا شلز, طرز تهیه پاستا شلز جامبو, طرز تهیه پاستا با جامبو شلز

پاستا شلز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است. اگر یک مهمانی یا دورهمی در پیش دارید و دوست دارید پذیرایی جذاب و متفاوتی داشته باشید، طرز تهیه پاستا شلز را یاد بگیرید و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا شلز در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا۱۵۰ گرم
سیر۲ حبه
قارچ۱۰ عدد
زیتون⅓ پیمانه
شیر۱ پیمانه
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
ریحان۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان۱ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه پاستا شلز

مرحله اول

برای فراهم کردن پاستا شلز ایتالیایی به روش رستورانی، شروع کار قابلمه ای که برای پخت پاستا در نظر داریم تا نیمه آن آب پر می کنیم. سپس روی حرارت بالا می گذاریم تا به دمای جوش برسد. زمانیکه آب در حال جوشیدن بود نصف قاشق نمک درون آب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه پاستا را به قابلمه منتقل کرده و اجازه می دهیم بسته به نوع درج شده روی پاکت پاستا بافت آن نرم شود. بعد از اینکه پاستا را آبکشی کردیم صبر کرده تا آب اضافه شان کاملا خارج شود. در این فاصله باقیمانده مواد را آماده می کنیم.

مرحله سوم

برای این منظور قارچ را تمیز می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای نازک و یک اندازه خرد می کنیم. آنگاه تابه ای را روی حرارت متوسط می گذاریم و کره را به تابه اضافه می کنیم. وقتی که کره ذوب شد، قارچ را به تابه منتقل می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت قارچ را به خوبی تفت می دهیم تا آب میان بافت قارچ کاملا تبخیر شود. حالا کمی فلفل سیاه و نمک روی قارچ می پاشیم. سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز داخل تابه حاوی قارچ رنده می کنیم.

مرحله پنجم

بعد از انجام مراحل بالا سیر را به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا عطر آن در فضا پخش شود. آنوقت خامه صبحانه را به همراه شیر روی قارچ می ریزیم و به طور کامل زیر و رو می کنیم تا شیر و خامه به غلظت برسد. حالا برگ های ریحان را آبکشی می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی برگ های زیتون را روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز خرد می کنیم و به همراه پنیر پارمزان به مواد درون تابه می افزاییم. تمامی مواد را هم می زنیم تا کاملا یکنواخت شود. آنگاه زیتون را به صورت حلقه ای برش زده و به تابه منتقل می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت پاستا را به سس آماده شده اضافه کرده و به آرامی زیر و رو می کنیم که بافت پاستا خرد نشود. تامل می کنیم پاستا با سس کاملا مزه دار شود. پایان پخت پاستا شلز را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و با گوجه گیلاسی و برگ زیتون تزئین می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو در آخر این نکته را یادآور می شویم که برای اینکه سس پاستا هنگام سرو نرم و آبدار باشد، ۱ ملاقه از آبی را که پاستا داخل آن پخته شده، روی مواد می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.