طرز تهیه کورن داگ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه کورن داگ
یک غذای ویژه و پرطرفدار آمریکائی است که با ذائقه ی ما ایرانیان ساز گار می باشد آن هم به دلیل ترکیباتی است که در کورن داگ استفاده شده است. کورن داگ تشکیل شده از سوسیس هات داگ به همراه آرد ذرت و سیخ چوبی نیز می باشد. انواع کورن داگ کره ای، کورن داگ پنیری، کورن داگ مرغ و کورن داگ سیب زمینی هم طرفداران خاص خودش را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کورن داگ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
سوسیس آلمانی | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سفید | ۵ قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ فنجان |
پودر آویشن و پاپریکا | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کورن داگ
مرحله اول
برای فراهم کردن کورن داگ پنیری به روش رستورانی، شروع کار کاسه ای جادار را انتخاب کرده و تخم مرغ را درون آن می شکنیم تا از سالم بودن مطمئن شویم. سپس ادویه ها شامل پودر آویشن و پاپریکا را به همراه فلفل سیاه روی تخم مرغ می پاشیم.
مرحله دوم
در ادامه مواد را با همزن دستی مخلوط کرده تا از حالت لختگی خارج شود. آنگاه آرد سفید را از الک رد می کنیم تا گلوله های بهم چسبیده باز شوند. حالا آرد ذرت را با آرد سفید ترکیب کرده و به کاسه حاوی مواد منتقل می کنیم.
مرحله سوم
اکنون مواد را به خوبی هم می زنیم تا مایه کاملا غلیظ و یکنواختی بدست آوریم. بعد از انجام مراحل قبلی، سوسیس ها را روی تخته آشپزخانه با چاقویی تیز به برش های ۵ سانتی متری تقسیم کرده و کنار می گذاریم. پنیر پیتزا را با دست قلقلی می کنیم.
مرحله چهارم
بعد از اینکه سوسیس و پنیر پیتزا را کاملا آماده کردیم، سیخ های چوبی را کنار دستمان می گذاریم و به ترتیب یک حلقه سوسیس و بعدی یک گلوله پنیر پیتزا داخل سیخ چوبی فرو کرده تا سیخ به اندازه دلخواه با مواد پوشیده شود.
مرحله پنجم
در این قسمت مایه آماده شده را درون لیوانی با دیواره ای بلند می ریزیم. سیخ های حاوی سوسیس و پنیر را داخل فریزر می گذاریم و تامل کرده تا به مدت ۳۰ دقیقه کورن داگ ها کمی منجمد و سفت شوند. پس از این زمان کورن داگ را از فریزر خارج می کنیم.
مرحله ششم
لیوان حاوی سس غلیظ را کنار دستمان می گذاریم و سیخ های چوبی را داخل لیوان کرده تا تمام قسمت ها با سس پوشانده شوند. پودر سوخاری را درون سینی مناسبی می ریزیم و کورن داگ ها را داخل پودر غوطه فر می کنیم تا کاملا آغشته به پودر شوند.
مرحله هفتم
گام بعدی تابه ای مناسب را که برای سرخ کردن انتخاب می کنیم می بایست به نحوی باشد که در هنگام سرخ کردن روغن سطح روی کورن داگ ها را بپوشاند. زمانیکه تاب روی حرارت متوسط بود، روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل آن می ریزیم.
مرحله هشتم
بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیخ های چوبی را داخل تابه منتقل می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت نسبتا زیاد تمام قسمت ها به یک میزان برشته و طلایی شوند. در نهایت کورن داگ های خوشمزه را با سس گوجه یا خردل سرو می کنیم. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو در آحر این نکته را یادآور می شویم که بعد از سرخ شذن کورن داگ ها می توانید آنها را روی توری فلزی بچینید تا روغن اضافی شان خارج شود. گرفتن روغن اضافه باعث ترد شدن آنها می شود.
مطالب جذاب از سراسر وب
- گردنبند فانتزی طرح پرنده؛ ۱۵ نمونه واسه استایل کژوال و شیک!
- پیراهن بلند کلوش؛ ۱۵ عکس جذاب از استایلهای شیک و زنونه مجلسی
- مانتو جلوبسته نخی؛ یه مانتو راحت و تو خونگی برای عید نوروز
- ماگ خمیری جدید؛ ۱۵ نمونه جذاب برای عاشقهای ماگ و قهوه
- مانتو شیک آبی آسمانی؛ ۱۵ عکس خوشگل از استایلهای خاص دخترونه
- جلیقه سنتی زنانه بهاری ؛ ۱۵ مدل محبوب بین خانمهای خوشتیپ ایرانی
- منبع :
- minoo_shohoudi