طرز تهیه کورن داگ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کورن داگ

طرز تهیه کورن داگ سوخاری , طرز تهیه کورن داگ ساده , طرز تهیه کورن داگ سیب زمینی , طرز تهیه کورن داگ ایرانی , طرز تهیه کورن داگ کره ای , طرز تهیه کورن داگ پنیری , طرز تهیه کورن داگ قرمز , طرز تهیه کورن داگ خانگی

یک غذای ویژه و پرطرفدار آمریکائی است که با ذائقه ی ما ایرانیان ساز گار می باشد آن هم به دلیل ترکیباتی است که در کورن داگ استفاده شده است. کورن داگ تشکیل شده از سوسیس هات داگ به همراه آرد ذرت و سیخ چوبی نیز می باشد. انواع کورن داگ کره ای، کورن داگ پنیری، کورن داگ مرغ و کورن داگ سیب زمینی هم طرفداران خاص خودش را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کورن داگ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
سوسیس آلمانی۳ عدد
تخم مرغ۱ عدد
آرد سفید۵ قاشق غذاخوری
آرد ذرت۳ قاشق غذاخوری
شیر۱ فنجان
پودر آویشن و پاپریکابه مقدار لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کورن داگ

مرحله اول

برای فراهم کردن کورن داگ پنیری به روش رستورانی، شروع کار کاسه ای جادار را انتخاب کرده و تخم مرغ را درون آن می شکنیم تا از سالم بودن مطمئن شویم. سپس ادویه ها شامل پودر آویشن و پاپریکا را به همراه فلفل سیاه روی تخم مرغ می پاشیم.

مرحله دوم

در ادامه مواد را با همزن دستی مخلوط کرده تا از حالت لختگی خارج شود. آنگاه آرد سفید را از الک رد می کنیم تا گلوله های بهم چسبیده باز شوند. حالا آرد ذرت را با آرد سفید ترکیب کرده و به کاسه حاوی مواد منتقل می کنیم.

مرحله سوم

اکنون مواد را به خوبی هم می زنیم تا مایه کاملا غلیظ و یکنواختی بدست آوریم. بعد از انجام مراحل قبلی، سوسیس ها را روی تخته آشپزخانه با چاقویی تیز به برش های ۵ سانتی متری تقسیم کرده و کنار می گذاریم. پنیر پیتزا را با دست قلقلی می کنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه سوسیس و پنیر پیتزا را کاملا آماده کردیم، سیخ های چوبی را کنار دستمان می گذاریم و به ترتیب یک حلقه سوسیس و بعدی یک گلوله پنیر پیتزا داخل سیخ چوبی فرو کرده تا سیخ به اندازه دلخواه با مواد پوشیده شود.

مرحله پنجم

در این قسمت مایه آماده شده را درون لیوانی با دیواره ای بلند می ریزیم. سیخ های حاوی سوسیس و پنیر را داخل فریزر می گذاریم و تامل کرده تا به مدت ۳۰ دقیقه کورن داگ ها کمی منجمد و سفت شوند. پس از این زمان کورن داگ را از فریزر خارج می کنیم.

مرحله ششم

لیوان حاوی سس غلیظ را کنار دستمان می گذاریم و سیخ های چوبی را داخل لیوان کرده تا تمام قسمت ها با سس پوشانده شوند. پودر سوخاری را درون سینی مناسبی می ریزیم و کورن داگ ها را داخل پودر غوطه فر می کنیم تا کاملا آغشته به پودر شوند.

مرحله هفتم

گام بعدی تابه ای مناسب را که برای سرخ کردن انتخاب می کنیم می بایست به نحوی باشد که در هنگام سرخ کردن روغن سطح روی کورن داگ ها را بپوشاند. زمانیکه تاب روی حرارت متوسط بود، روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل آن می ریزیم.

مرحله هشتم

بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیخ های چوبی را داخل تابه منتقل می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت نسبتا زیاد تمام قسمت ها به یک میزان برشته و طلایی شوند. در نهایت کورن داگ های خوشمزه را با سس گوجه یا خردل سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو در آحر این نکته را یادآور می شویم که بعد از سرخ شذن کورن داگ ها می توانید آنها را روی توری فلزی بچینید تا روغن اضافی شان خارج شود. گرفتن روغن اضافه باعث ترد شدن آنها می شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.