طرز تهیه شامی بوقلمون خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه شامی بوقلمون

طرز تهیه شامی بوقلمون, شامی بوقلمون نی نی سایت , طرز تهیه کتلت با گوشت بوقلمون چرخ کرده , با گوشت چرخ کرده بوقلمون چی درست کنم نی نی سایت , کتلت بوقلمون سامان گلریز , کتلت بوقلمون بدون سیب زمینی , کتلت بوقلمون جوادجوادی

یکی از شامی های بسیار خوشمزه و آسان می باشد که به راحتی تهیه می شود. این کتلت مقوی را با گوشت گوسفندی و گوشت بوقلمون ترکیب کرده و با سبزی های معطر طبخ می کنیم. این غذای به سبک جنوب کشور ایران آماده شده و می تواند یک وعده غذایی به شمار آید. این شامی را می توان به دلخواه با کته یا نان میل کرد و از خوردن آن در کنار خانواده لذت برد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی بوقلمون در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۲۵۰ گرم
سینه بوقلمون۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیب زمینی۲ عدد متوسط
نعناع خشک۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
آرد نخودچی۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه شامی بوقلمون

مرحله اول

برای فراهم کردن شامی بوقلمون به روش جنوبی، شروع کار گوشت گوسفندی و گوشت بوقلمون را تمیز می شوییم و اجازه می دهیم خونابه آن کاملا خارج شود. در این فاصله پیاز را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و با استفاده از رنده ریز داخل کاسه ای می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه سیب زمینی را پوست می گیریم و تمیز می شوییم. در کاسه ای رنده زده و با فشار دستمان آب اضافی شان را گرفته و دور می ریزیم. حالا گوشت ها را داخل غذا ساز یا چرخ گوشت خوب چرخ کرده و به کاسه حاوی پیاز می افزاییم.

مرحله سوم

اکنون سیب زمینی را به مایه شامی اضافه کرده و با دست شروع به ورز دادن می کنیم. گوشت را به خوبی با مواد زیر رو کرده تا یکدست شوند. آنگاه جعفری ساطوری شده را به همراه نعنا خشک روی مواد می افزاییم. پیاله ای را انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت تخم مرغ را داخل پیاله می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. تخم مرغ را کمی با چنگال هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود. مخلوط تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و آرد نخودچی را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک و زردچوبه روی مواد می پاشیم.

مرحله پنجم

بعد از انجام مراحل بالا تمامی مواد را به خوبی ورز می دهیم تا بافت آن چسبنده و منسجم شود. آنوقت روی کاسه را با استفاده از سلفون یا پلاستیک فریزر پوشش می دهیم. سپس کاسه را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال انتقال داده تا مواد مزه دار شود.

مرحله ششم

بعد از گذشت زمان یاد شده کاسه حاوی مواد را بیرون می گذاریم مجددا کمی ورز داده تا یکدست شود. بنابراین تابه ای که برای سرخ کردن شامی در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن سرخ کردنی درون تابه می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله به اندازه ۲ عدد گردو با پوست از مواد جدا کرده و به حالت دلخواه فرم می دهیم. زمانیکه روغن کاملا داغ شد، به آرامی درون روغن انداخته تا با حرارت ملایم مغز پخت شود. تمامی مواد را به همین صورت آماده کرده و کف تابه می چینیم.

مرحله هشتم

درنهایت اجازه می دهیم هر دو سمت شامی ها کاملا برشته و طلایی شود. شامی بوقلمون را روی توری فلزی یا دستمال یکبار مصرف می گذاریم تا روغن اضافی شان گرفته شود. پایان کار شامی را در ظرف دلخواه گذاشته و با سبزیجات مورد علاقه تزئین می کنیم. این شامی خوشمزه را با برنج یا نان سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 28 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.