طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه فلافل گوشت

طرز تهیه فلافل گوشت, طرز تهیه فلافل آبادانی با گوشت , طرز تهیه فلافل با گوشت مرغ , طرز تهیه فلافل با چرخ گوشت , طرز تهیه فلافل با مرغ چرخ کرده

یکی از انواع فلافل های سنتی عربی می باشد که طعم و مزه فوق العاده ای دارد. فلافل با گوشت یک شام و یا نهار فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که با نان ساندویچی و سبزیجات و سس طعم بسیار خوبی دارد. این نوع فلافل در کشورهای عربی بسیار محبوب است و انواع و اقسام مختلفی دارد. شما می توانید فلافل را با قالب بزنید و داخل روغن سرخ کنید و یا با دست به آن حالت دهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۱۵۰ گرم
نخود۱۰۰ گرم
سیب زمینی۱ عدد کوچک
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
جعفری۱ کاسه کوچک
فلفل دلمه ای سبز¼ فلفل دلمه ای
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
پودر سیر، پودر تخم گشنیزبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه و پاپریکابه مقدار لازم

طرز تهیه فلافل گوشت

مرحله اول

برای فراهم کردن فلافل گوشت عربی، شروع کار می بایست نخود را یک شبانه روز قبل از پخت، درون آب بخیسانیم تا علاوه بر گرفتن نفخ آن بافت نخود کمی نرم شود. در این فاصله لازم است آب ظرف را هر ۲ ساعت تعویض کنیم.

مرحله دوم

بعد از زمان تعیین شده نخود را درون آبکشی می ریزیم تا آب آن کاملا خارج شود. سپس نخود را درون چرخ گوشت یا غذاساز منتقل می کنیم تا نخود کاملا پوره شود. حالا پوره نخود را داخل کاسه ای کنار می گذاریم و باقی مواد را آماده می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه پوست سیب زمینی را می گیریم و با میکسر ریز کرده و کنار می گذاریم. پیاز و سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و به همراه فلفل دلمه ای درون  غذاساز می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم. برگ جعفری تازه را تمیز می شوییم.

مرحله چهارم

اکنون جفری را روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز خرد می کنیم و به همراه  نمک، فلفل سیاه،زردچوبه، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و پاپریکا روی مواد پوره شده می پاشیم و تمامی مواد را به صورت یکدست مخلوط می کنیم تا حالت خمیری بدست آید.

مرحله پنجم

در این قسمت گوشت چرخ کرده را به مواد فلافا می افزاییم و بکینگ پودر را روی مواد می پاشیم. حالا دستمان را تمیز می شوییم و مایه فلافل را ورز داده تا به خوبی یکنواخت و مخلوط شوند. روی ظرف را با سلفون پوشش می دهیم و داخل یخچال منتقل می کنیم.

مرحله ششم

بعد از گذشت ۱ ساعت که مواد فلافل منسجم شد، کاسه را از یخچال خارخ می کنیم. تابه ای را روی حرارت متوسط می گذاریم و مقداری روغن درون تابه می ریزیم تا فلافل در زمان پخت، کاملا درون روغن شناور باشند. اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله فلافل ها را با استفاده از فلافل زن یا در صورت دسترسی نداشتن با دست به اندازه یک گردو جدا کرده و بعد از شکل دادن به آن داخل روغن منتقل می کنیم تا با حرارت مناسب سرخ و برشته شود. تمامی مواد را با همین روش آماده می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت فلافل های خوشمزه را بعد از سرخ شدن روی دستمال یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافی شان خارج شود. پایان کار از سبزیجات دلخواه و خیار شور برای ساندویچ فلافل استفاده کرده و با نان ساندویچی سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.