طرز تهیه سوپ ازوگلین خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سوپ ازوگلین

طرز تهیه سوپ ازوگلین, دستور پخت سوپ ازوگلین

سوپ ازوگلین یکی از سوپ های بسیار خوشمزه است که برای کشور ترکیه است و طعم و مزه خوبی دارد و از بلغور و دال عدس تهیه می شود و در نهایت مواد همه پوره شده و مانند یک پتاژ است و با نان تست گریل شده سرو می شود.  این غذا یا سوپ بیشتر در استانبول و منطقه جنوب شرقی ترکیه تهیه می شود و سوپ بسیار مقوی است زیرا برای تقویت سیستم ایمنی بدن همه سبزیجات لازم را دارد به علاوه از دال عدس نیز استفاده شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ازوگلین در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس۱ پیمانه
برنج نیم دانه⅓ پیمانه
بلغور گندم⅓ پیمانه
سیر۱ حبه
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱٫۵ قاشق غذاخوری
نعنا خشک و پولبیبربه مقدار لازم
فلفل قرمز و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ ازوگلین

مرحله اول

برای فراهم کردن سوپ ازوگلین به روش ترکیه، شروع کار می بایست دال عدس را درون کاسه ای می ریزیم و بعد از آبکشی تا سطح روی آن را آب ولرم می ریزیم تا به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد. سپس برنج نیم دانه را به همراه بلغور گندم در کاسه ای جداگانه می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه روی کاسه را آب ریخته تا بافت برنج و گندم کمی نرم شوند. در این فاصله پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم. حالا قابلمه ای را که برای پخت سوپ در نظر داریم روی حرارت می گذاریم و کره را کف قابلمه منتقل می کنیم.

مرحله سوم

زمانیکه کره ذوب شد، پیاز را به قابلمه منتقل می کنیم. پیاز را تا جاییکه سبک و شیشه ای شود تفت می دهیم. بعد از اینکه پیاز سبک شد، کمی زردچوبه، نمک، پولبیبر و فلفل سیاه را روی پیاز می پاشیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا عطر و رنگ ادویه به خوبی ترکیب شوند.

مرحله چهارم

اکنون پوست سیر را جدا می کنیم و بعد از اینکه آبکشی کردیم روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم. سپس رب گوجه فرنگی را روی مواد می ریزیم و به صورت پیوسته تفت می دهیم تا علاوه بر خشرنگ شدن بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آب حوبات را دور می ریزیم و به قابلمه حاوی مواد سوپ می افزاییم. تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. آنوقت به مقدار لازم آب جوشیده درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد.

مرحله ششم

بعد از گذشت ۱ ساعت، درب قابلمه را بر می داریم و کمی از سوپ تست می کنیم. در صورتی که مواد نرم و پخته بودند، با استفاده از گوشتکوب برقی یا دستی به خوبی له می کنیم تا کاملا یکدست و روان شود. بنابراین تابه کوچکی انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت کمی کره را داخل تابه ذوب می کنیم و کمی نعنا خشک به کره اضافه کرده تا عطر نعنا در فضا پخش شود. نعنا داغ را به سرعت از روی حرارت کنار می گذاریم تا تلخ نشود. آنگاه سوپ ازوگلین را درون ظرف مورد دلخواه می کشیم

مرحله هشتم

در نهایت کمی از نعنا داغ را به همراه پولبیبر و پودر فلفل قرمز روی آش تزئین کرده و مقداری آب لیمو ترش روی آن می ریزیم. سوپ ازوگلین قوام آمده را به همراه تکه های نان تست خشک شده در کنار ظرف سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

در آخر این نکته را یادآور می شویم که برای تهیه این سوپ مقوی می توانید از آب مرغ یا آب ماهیچه به جای آب جوشیده استفاده کرده تا علاوه بر طعم خاص آن، بتعث شود سوپ مقوی تری داشته باشید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.