طرز تهیه لقمه مرغ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه لقمه مرغ

طرز تهیه لقمه مرغ, دستور پخت لقمه مرغ پنیری

لقمه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سریع می باشد که میتوان با نان لواش معمولی لقمه کنید و یا می توانید از نان پیتا یا نان مدیترانه ای این غذا را رول کرده و در میز عصرانه از آن مزه آن لذت برد. لقمه مرغ را می توانید با سس های مختلفی سرو کنید ولی طعم این سس که دستور تهیه آن جای داده شده، با این لقمه فوق العاده می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لقمه مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
پودر آویشن و پودر سیربه مقدارلازم
پودر پاپریکابه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم
مواد لازم برای سس
خیارشور۱ عدد
نان لواش۱ عدد
لیمو ترش تازه½ لیمو ترش
مایونز۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
ماست۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه لقمه مرغ

مرحله اول

برای فراهم کردن لقمه مرغ خوشمزه، شروع کار پوست و استخوان های اضافه مرغ را جدا می کنیم و بعد از شستشو اجازه می دهیم خونابه آن خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه به صورت نواری نازک برش می زنیم و داخل کاسه ای جادار منتقل می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه کمی نمک، پاپریکا و فلفل سیاه روی مرغ می پاشیم و روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش به مرغ اضافه می کنیم. آنگاه ماست و سس را روی مرغ می ریزیم و تمامی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا سس و ادویه ها به بافت گوشت مرغ نفوذ کنند.

مرحله سوم

زمانیکه گوشت به مواد آمیخته شد، روی ظرف را با استفاده از سلفون پوشش می دهیم. حالا ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱۲ ساعت گوشت مرغ طعم و عطر مواد را به خود جذب کند. بعد از اینکه تایم مشخص شده به پایان رسید، سس را آماده می کنیم.

مرحله چهارم

برای درست کردن سس مخصوص، اول می بایست خیارشور را با استفاده از رنده ریز داخل کاسه ای رنده کرده و سس مایونز را به همراه ماست، کمی نعنا خشک و پودر پاپریکا داخل کاسه می افزاییم و با چنگال هم می زنیم تا سس ترکیب و یکنواخت شود.

مرحله پنجم

در این قسمت ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج می کنیم. حالا تابه مخصوص گریل را روی حرارت متوسط می گذاریم و ۱ قاشق روغن کف تابه می ریزیم تا تمام قسمت های تابه به روغن آغشته شود. آنوقت تکه های مرغ را کف تابه می چینیم تا کاملا گریل شوند.

مرحله ششم

زمانیکه مرغ ها به خوبی سرخ شدند، تابه گریل را از روی حرارت کنار می گذاریم. آنوقت پوست پیاز را جدا می کنیم و بعد از شستشو، روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. سپس تابه ای دیگر را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن کف آن می ریزیم.

مرحله هفتم

وقتی که روغن به خوبی داغ شد، پیاز را کف تابه منتقل کرده و تا جاییکه بافت پیاز سبک و طلایی شود، تفت دادن را ادامه می دهیم. آنگاه گوجه گیلاسی های شسته شده را روی تخته آشپزخانه قرار داده و به ۲ قسمت برش می زنیم و به پیاز می افزاییم.

مرحله هشتم

گام بعدی کمی نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و پودر سیر روی مواد درون تابه می پاشیم و مواد را به خوبی تفت داده تا با ادویه ها مزه دار شوند. بعد از انجام مراحل قبلی می بایست به سراغ آماده کردن لقمه های مرغ برویم. برای این منظور نان لواش را سطح کار پهن می کنیم.

مرحله نهم

در نهایت کمی از سس خیارشور را با استفاده از قاشق روی نان می ریزیم. آنگاه تکه های مرغ گریل شده را روی سس می افزاییم. از ترکیب گوجه فرنگی و پیاز به صورت پخش روی مواد می افزاییم. لقمه های نان را رول کرده و درون ظرفی می چینیم. نوش جان

نکته:

در آخر این نکته را یادآور می شویم که می توانیم به دلخواه در کنار این غذا از سیب زمینی سرخ شده و سس مورد علاقه استفاده کرد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.