طرز تهیه تست ژامبون سوخاری خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه تست ژامبون سوخاری

طرز تهیه تست ژامبون سوخاری , دستور پخت تست ژامبون

این روزها انواع مدل فینگرفودها طرفدارهای زیادی را به خود جلب کرده است. اگر مهمانی در پیش دارید و زمان کمی در اختیار شماست با درست کردن یک مدل فینگر فود می توانید سفره رنگین تری را برای مهمانان خود تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه تست ژامبون سوخاری در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان تست۶ عدد
پنیر ورقه ای۳ عدد
ژامبون۶ عدد
سس مایونزبه میزان لازم
تخم مرغ۱ عدد
نمک، فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنی۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه تست ژامبون سوخاری

مرحله اول

ابتدا نان تست را روی میز کار قرار می دهیم و سس مایونز و یا هر نوع سسی که دوست دارید را روی آن می ریزیم و با پشت قاشق کاملا آن را روی نان کاور می کنیم.

مرحله دوم

سپس ۱ ورقه ژامبون و ۱ ورقه پنیر و مجددا ژامبون نیز روی آن می گذاریم و نان تست دیگری روی مواد قرار می دهیم. تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال خوب هم می زنیم و ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه است را به آن می افزاییم.

مرحله سوم

بعد داخل بشقابی پودر سوخاری می ریزیم و کنار کاسه تخم مرغ قرار می دهیم. تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و کمی روغن سرخ کردنی نیز داخل آن می ریزیم و روی حرارت کم اجازه می دهیم تا به مرور داغ شود.

مرحله چهارم

آنوقت تست ژامبون را اول داخل تخم مرغ قرار می دهیم. هر دو طرف آن که کاملا آغشته به تخم مرغ شد، بلافاصله داخل پودر آرد سوخاری می غلطانیم و در تابه داغ شده می گذاریم تا سرخ شود.

مرحله پنجم

پس از آن که یک طرف تست ژامبون سرخ شد با کفگیر آن را بر می گردانیم تا طرف دیگرش نیز سرخ شود. بعد آن را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و برش می دهیم.

مرحله ششم

در آخر همگی تست ژامبون ها را از وسط نصف می کنیم بطوری که دو مثلث شوند. حتی می توانید آن دو مثلث را نیز برش دهید تا چهار تا مثلث شوند. تست ژامبون های سوخاری را داخل ظرف مرد نظر می چینیم و نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 27 آذر 1401

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.