طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه تن ماهی خانگی

طرز تهیه تن ماهی خانگی, طرز تهیه تن ماهی در شیشه , طرز تهیه تن ماهی خانگی نی نی سایت , فیلم طرز تهیه تن ماهی , طرز تهیه تن ماهی در کارخانه , طرز پخت تن ماهی خوشمزه , طرز تهیه تن ماهی اماده , طرز پخت ماهی تن جنوب

درست کردن تن ماهی در خانه کار سختی نیست. تهیه تن ماهی با طعم خانگی که بتوانید به روش خودتان آن را مزه‌دار کنید، هم مقرون به صرفه‌ تر و هم خوشمزه‌ تر است.  بهترین ماهی برای تهیه تن ماهی ، ماهی مخصوص تن یعنی ماهی هوور است. این غذا اگر با ماهی هوور پخته شود طعم و مزه کنسرو تن ماهی را خواهد داشت، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تن ماهی خانگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی هوور۴۰۰ گرم
فلفل سبز۱ عدد
آب لیمو ترش تازه۱ عدد
روغن زیتون⅓ لیوان
آب½ لیوان
نمک و فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه تن ماهی خانگی

مرحله اول

برای فراهم کردن تن ماهی به روش خانگی، شروع کار ماهی های تازه هوور را انتخاب کرده و روی تخته آشپزخانه تمیز پاک می کنیم. سپس به ۲ قسمت تقسیم کرده و درون قابلمه ای مناسب قرار می دهیم. حالا کمی نمک و فلفل قرمز روی آن می پاشیم.

مرحله دوم

در ادامه ۱ عدد فلفل سبز تند را به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه روی ماهی اضافه کرده و در آخر مقدار آب تعیین شده را روی ماهی می ریزیم. حالا قابلمه را روی حرارت زیاد  می گذاریم تا آب به دمای جوش برسد.

مرحله سوم

زمانیکه آب شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را کم کرده تا ماهی به مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه آبپز شود. بعد از زمان مقرر، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و ماهی ها را درون توری فلزی می چینیم تا از حرارت بیفتد.

نکته:

همراهان میریتو به این نکته توجه داشته باشید، پوست ماهی هوور را می توانید قبل از پخت با دقت که به بافت گوشت ماهی آسیب نرسد، جدا کنید. آنگاه تکه های ماهی را داخل زودپز قرار دهید‌. اما در صورت کمبود وقت می توانید پوست ماهی را پس از پخت به راحتی جدا کنید.

مرحله چهارم

در این قسمت پوست ماهی را به راحتی جدا می کنیم. تابه ای را روی حرارت می گذاریم و کمی روغن می ریزیم تا کاملا داغ شود. آنگاه ماهی ها را درون روغن منتقل کرده و به خوبی سرخ می کنیم. بعد از اینکه ماهی سرخ شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در نهایت با استفاده از کفگیر کمی روی گوشت ماهی فشار وارد می کنیم تا بافت آن باز شده و به صورت تکه تکه در بیاید. تن ماهی خانگی را به همراه سبزی یا شوید پلو، در کنار سالاد شیرازی و آبلیمو سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.