طرز تهیه ناگت سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه ناگت سیب زمینی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی, فیلم طرز تهیه ناگت سیب زمینی , طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون گوشت , طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون پنیر پیتزا , ناگت سیب زمینی اماده , ناگت سیب زمینی پنیری

ناگت ها به دلیل اینکه سریع آماده می شوند و برای طبخ به روغن زیادی نیاز دارند، جزء فست فودها محسوب می شوند. ناگت مرغ، ناگت گوشت و… از جمله ناگت های خوشمزه هستند که با گوشت تهیه می شوند. ناگت سیب زمینی از دسته غذاهای به صرفه در لیست غذاهای فست فودی می باشد که با توجه به طعم عالی و روش آماده سازی بسیار مورد توجه کودکان قرار می گیرند. احتمالاً علت تمایل کودکان به این نوع غذا استفاده از سس در سرو آن می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت سیب زمینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب‌ زمینی۱ کیلوگرم
آرد سفید۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۱ لیوان
کالباس½ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
سیر۲ حبه
پاپریکا و پودر گوجهبه مقدار لازم
پودر سوخاریبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه ناگت سیب زمینی

مرحله اول

برای فراهم کردن ناگت سیب زمینی به روش رستورانی، شروع کار سیب زمینی ها را با اسکاچی نرم تمیز می شوییم. سپس قابلمه ای مناسب را که برای پخت سیب زمینی در نظر داریم آماده کرده و سیب زمینی ها را داخل قابلمه می چینیم.

مرحله دوم

در ادامه تا سطح روی سیب زمینی را آب پر می کنیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند. آنگاه ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا سیب زمینی آبپز شود. در این فاصله تا پخت سیب زمینی کالباس را آماده می کنیم.

مرحله سوم

اکنون کالباس را با استفاده از رنده درشت رنده می کنیم و داخل کاسه ای جادار می ریزیم. حالا کمی نمک، پودر گوجه، فلفل سیاه و پاپریکا را روی کالباس می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم. بعد از زمان تعیین شده، سیب زمینی را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه سیب زمینی ها خنک شدند، پوست آنها را جدا می کنیم و با گوشتکوب برقی یا دستی کاملا له می کنیم. آنگاه پوره سیب زمینی را به مواد درون کاسه می افزاییم. دستمان را تمیز می شوییم و به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا خمیری یکنواخت به وجود بیاید.

مرحله پنجم

در این قسمت سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز داخل کاسه مواد رنده می کنیم. تمامی مواد را به خوبی مخلوط می کنیم. سینی مناسبی را انتخاب کرده و با قالب زن فلافل مواد را حالت داده و داخل سینی می چینیم.

مرحله ششم

گام بعدی روی سینی را با یک پلاستیک فریزر می پوشانیم و داخل یخچال منتقل می کنیم. بعد از گذشت ۱ ساعت که از استراحت و مزه دار شدن ناگت گذشته بود، سینی را از یخچال خارج می کنیم. تابه ای گود با دیواره ای بلند را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله هفتم

آنوقت به اندازه ای که ناگت در زمان پخت درون روغن شناور باشند، روغن مخصوص سرخ کردنی اضافه می کنیم. تامل می کنیم روغن کاملا داغ شود. حالا ۴ قاشق غذاخوری آرد سفید را درون کاسه ای کنار دستمان قرار داده و ناگت را به آرد سفید آغشته می کنیم.

مرحله هشتم

بعد از انجام مراحل بالا، تخم مرغ را درون کاسه ای به صورت جداگانه می شکنیم. تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. حالا با استفاده از چنگال به خوبی مخلوط کرده تا از حالت لختگی خارج شود. ناگت ها را به آرامی درون تخم مرغ فرو کرده تا با مخلوط تخم مرغی کاور شود.

مرحله نهم

در این مرحله بدون اتلاف وقت ناگت را درون پودر سوخاری می غلطانیم تا کاملا پودر جذب ناگت شود. سپس داخل تابه می چینیم تا به صورت یکنواخت با حرارت ملایم سرخ و برشته شوند. در نهایت روی دستمال یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. ناگت سیب زمینی را با نان ساندویچی و سس مورد نظر سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.