طرز تهیه کیک یخچالی یلدایی خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه کیک یخچالی یلدایی
کیک یخچالی یکی از بهترین گزینه هاست برای افرادی که علاقمند به درست کردن انواع کیک هستند ولی به هر دلیل به فر دسترسی ندارند. علاوه بر آن کیک یخچالی ترکیب بی نظیری است از ژله و کیک که می توانید آن را خیلی سریع با مواد اولیه ساده درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کیک یخچالی یلدایی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ژله انار | ۱ بسته |
انار | ۱ عدد |
مواد کیک | |
شیر | ۳ لیوان |
شکر | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد گندم | ۴ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰ گرم |
گلاب | ۴ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق مرباخوری |
بیسکویت پتی بور | ۱ بسته |
طرز تهیه کیک یخچالی یلدایی
مرحله اول
ابتدا انار را پوست می گیریم و دانه می کنیم. ژله انار را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱/۵ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و روی کتری در حال جوش قرار می دهیم و با قاشق آرام ژله را هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود.
مرحله دوم
سپس قالب یا ظرف شیشه ای را با فرچه کاملا چرب می کنیم و انار را کف آن می ریزیم. بعد نصف ژله بنماری شده را روی آن می ریزیم و قالب را در یخچال قرار می دهیم تا ژله خوب ببندد.
مرحله سوم
بعد از این که ژله انار گرفت، قالب را از یخچال بیرون می آوریم و مجددا باقی ژله را داخل آن می ریزیم و مجددا در یخچال می گذاریم تا کاملا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم
حالا شیر را به همراه شکر، نشاسته ذرت و آرد گندم داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم. مداوم با همزن دستی آن ها را می زنیم.
مرحله پنجم
وقتی اطراف مخلوط شیر کمی جوشید کره را اضافه می کنیم. بلافاصله گلاب، وانیل را هم می افزاییم. به هم زدن ادامه می دهیم تا اینکه به غلظت فرنی برسد. قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله ششم
زمانیکه از گرما افتاد بیسکویت ها را درشت، بطوری که داخل کیک مشخص باشند، خرد می کنیم و به مایه اضافه می کنیم. همگی مواد را با لیسک سیلیکونی آرام زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله هفتم
پس از این قالب ژله را بیرون می آوریم و مایه کیک را داخل قالب، روی ژله، آرام می ریزیم و در یخجال به مدت حداقل ۶ الی ۷ ساعت قرار می دهیم.
مرحله هشتم
هر چقدر مدت زمان استراحت کیک در یخچال بیشتر باشد طعم آن خوشمزه تر می شود. بعد قالب را از یخچال بیرون می آوریم و روی آن بشقابی قرار می دهیم و قالب را بر می گردانیم. کیک یخچالی یلدایی ما آماده است برای اینکه نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- tamara