طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی,پنکیک کدو حلوایی بدون ارد ,فیلم طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی ,پنکیک کدو حلوایی با شیره انگور ,پنکیک کدو حلوایی برای کودکان

یکی دیگر از پنکیک های خوشمزه می باشد که شاید برای شما تعجب آور باشد با کدو حلوایی پنکیک هم درست می شود. پنکیک ها در واقع یک نوع شیرینی فوری و نازک هستند که برای پخت آنها نیازی به فر و همزن ندارید با کمترین امکانات می توانید پنکیک ها را در منزل تهیه کنید. پنکیک ها را می توان برای صبحانه با میان وعده آماده کرده و با عسل یا کرم کاکائو میل می کنیم. . این ترکیب بی نظیر طعمی خاص و دلپذیر به ارمغان می‌آورد که امتحان کردن آن برای همه هیجان‌انگیز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم پنکیک کدو حلوایی
آرد۱ پیمانه
پوره کدو حلواییسه چهارم پیمانه
شیر۱ پیمانه
پودر قند۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع یا کره آب شده۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ۱ عدد
نمک۱ پنس

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی

مرحله اول

برای فراهم کردن پنکیک کدو حلوایی خوشمزه، شروع کار کدو حلوایی را می شوییم و پوست ضخیم آن را با چاقوی آشپزخانه جدا می کنیم. آنگاه روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی برش می زنیم. قابلمه ای را آماده کرده و کدو را داخل آن می چینیم.

مرحله دوم

در ادامه ۱ لیوان آب روی کدو می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا پخته شود. بعد از حدود ۲۰ دقیقه که کدوها نرم شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و درون آبکشی می چینیم تا آبی که درون بافت گوشتی کدو جمع شده کاملا خارج شود.

مرحله سوم

اکنون کدو ها را با استفاده از گوشتکوب برقی یا غذاساز کاملا له می کنیم و درون کاسه ای کنار می گذاریم. کاسه ای را به صورت جداگانه انتخاب کرده و تخم مرغ را داخل آن می شکنیم. زمانی که از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم، با چنگال هم می زنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه تخم مرغ از حالت لختگی خارج شد، شیر را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود. آنوقت روغن مایع و پوره کدو حلوایی را همزمان به داخل کاسه می افزاییم و تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم. کاسه را کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

گام بعدی در کاسه ای جداگانه، آرد و بکینگ پودر و پودر قند و نمک را با هم ترکیب می کنیم و از الک رد می کنیم تا علاوه بر باز شدن بافت گلوله های بهم چسبیده، مواد با هم یکنواخت شود. حالا در دو مرحله به آرامی درون مواد اضافه می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو در آخر این نکته را یادآور می شویم که اگر کدو حلوایی شیرین و رسیده بود، می توانید پودر قند را حذف کنید.

مرحله ششم

در این مرحله مواد را لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مایه پنکیک روان شود. بنابراین تابه ای مناسب که می بایست از جنس نچسب باشد، روی حرارت ملایم می گذاریم. وقتی که تابه کاملا داغ شد، چند قطره روغن کف تابه می ریزیم و با فرچه آشپزی چرب می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت با استفاده از قاشق بزرگی از مایه پنکیک برداشته و در وسط تابه می ریزیم. زمانیکه سطح روی پنکیک حباب زد، به یکباره آن را بر می گردانیم تا سمت رویی پنکیک هم برشته شود. تمامی مواد را به همین صورت جداگانه درون تابه آماده می کنیم و پایان کار درون بشقابی با شکلات و میوه دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.