طرز تهیه رول سمبوسه ای خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه رول سمبوسه ای
بی شک در عصر حاضر، مردم از غذاهایی که زمان زیادی نیاز نیست برای پخت آن صرف شود استقبال می کنند. مخصوصا انواع فینگر فودها که علاوه بر زود آماده شدن آنها، برای تزئین یک میز بی نظیر در مجالس نیز گزینه فوق العاده ای است. در اینجا ما طرز تهیه رول سمبوسه ای که گزینه عالی برای شما می تواند باشد را ارائه می دهیم، باشد که مفید واقع شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه رول سمبوسه ای در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | نصف ۱ عدد |
زردچوبه، فلفل، نمک | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری سرپر |
خمیر یوفکا یا نان لواش | به میزان لازم |
طرز تهیه رول سمبوسه ای
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم.بعد فلفل ذلمه ای را می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. تابه ای روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم.
مرحله دوم
سپس پیازهای خرد شده را در تابه ریخته و مداوم تفت می دهیم تا سبک شوند. آنوقت گوشت چرخ کرده را همراه با فلفل دلمه ای های خرد شده به آن می افزاییم و مداوم تفت می دهیم.
مرحله سوم
حالا ادویه ها که شامل زردچوبه، فلفل سیاه، نمک است را روی آن می پاشیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و با ادویه ها بوی زهم گوشت گرفته شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه گوشت کمی تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و پیاپی مواد را زیر و رو می کنیم تا بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه حدودا ۲ دقیقه رب را با مواد تفت دادیم، نصف لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب تابه را می گذاریم. حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه مواد کاملا مغز پخت شوند.
مرحله ششم
زمانیکه آب مایه گوشت کاملا تبخیر شد، تابه را از روی حرارت بر می داریم. خمیر یوفکا را روی میزکار قرار می دهیم و بصورت مستطیل با قیچی برش می دهیم.
مرحله هفتم
از مایه گوشت در عرض خمیر می ریزیم و آن را رول می کنیم و فرچه را داخل کمی آب می زنیم و لبه های خمیر را با فرچه نمدار می کنیم تا رول خمیر بسته شود و مایه گوشت بیرون نریزد.
مرحله هشتم
تابه ای روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا به مرور داغ شود. بعد رول های گوشتی را داخل تابه می گذاریم تا سرخ شوند. یک طرف آنها که سرخ شد، بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود.
مرحله نهم
وقتی رول سمبوسه ها سرخ شدند روی دستمال می گذاریم تا روغن اضافه آنها گرفته شود و بعد در ظرف مورد نظر آنها را می چینیم و با سس کچاب نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- ashpazkhoonehkadbanooo