طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سالاد تن ماهی

طرز تهیه سالاد تن ماهی, دستور تهیه سالاد تن ماهی

سالاد ماهی تن ، یک سالاد بسیار پرطرفدار و محبوب است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. این سالاد را حتی به عنوان وعده غذایی نیز می‌توان سرو کرد. زیرا تن ماهی به عنوان اصلی‌ترین ماده اولیه آن، کاملا سیر کننده و مفید است. سالاد تن ماهی را جزو غذا های لذیذ و پر از مواد مغذی با توجه به موادی که در آن بکار می رود، می شناسیم. سالاد تن ماهی با انواع مواد قابل تهیه کردن و سرو شدن است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد تن ماهی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی۱ عدد ۱۸۰ گرمی
پیاز قرمز۱ عدد بزرگ
ساقه کرفس (اختیاری)۲ عدد
خیار شور۴ عدد متوسط
سس مایونزیک سوم پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد تن ماهی

مرحله اول

برای فراهم کردن سالاد تن ماهی خوشمزه، شروع کار ساقه کرفس را با برس آشپزخانه می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم. حالا به صورت خلالی نازک و یک اندازه برش می زنیم. سپس خیار شور را آبکشی کرده تا نمک اضافی اش خارج شود.

مرحله دوم

در ادامه روی تخته آشپزخانه نگینی یا به دلخواه از قسمت درشت رنده استفاده می کنیم و به همراه کرفس داخل کاسه ای جادار می ریزیم. آنگاه پیاز و سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد کرده و به کاسه منتقل می کنیم.

نکته:

توجه داشته باشید اضافه کردن کرفس کاملا اختیاری بوده و می توانید آن را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن دو عدد سیب زمینی آبپز شده را نگینی ریز خرد کرده و به مواد بی افزایید.

مرحله سوم

اکنون قابلمه ای را که برای جوشاندن کنسرو انتخاب کردیم، تا نیمه آب پر می کنیم و کنسرو تن ماهی را داخل قابلمه می گذاریم. اجازه می دهیم کنسرو به مدت زمان ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط بجوشد تا باکتری های احتمالی موجود در گوشت ماهی از بین بروند.

مرحله چهارم

بعد از زمان یاد شده، تن ماهی را از روی حرارت کنار گذاشته و درب آن را با احتیاط باز می کنیم. آنگاه با قاشق روغن اضافی آن را می گیریم و دور می ریزیم. بنابراین داخل کاسه حاوی سالاد می افزاییم. تمامی مواد را زیر و رو کرده تا کاملا یکنواخت شوند.

مرحله پنجم

گام بعدی سس سالاد را آماده می کنیم. برای این منظور کاسه ای را انتخاب کرده و سس سفید را داخل آن می ریزیم. حالا کمی نمک و فلفل سیاه را به همراه آب لیمو ترش روی سس اضافه کرده و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.

نکته:

همراهان میریتو در صورتی دلخواه این سالاد را می توانیم به صورت رژیمی تر با کالری کمتری تهیه کنیم، می توانید به جای سس مایونز از ماست یونانی در تهیه این سالاد استفاده کرد.

مرحله ششم

بعد از انجام مراحل بالا نوبت اضافه کردن سس می باشد. اکنون سس را به صورت پخش روی مواد سالاد می افزاییم و با قاشق مخلوط می کنیم تا سس به خورد مواد برود. آنوقت روی ظرف را با استفاده از سلفون یا پلاستیک فریزر پوشش می دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت سالاد را به مدت زمان ۲ ساعت داخل یخچال منتقل کرده تا سالاد با سس مزه دار شود. پایان تایم تعیین شده سالاد را از یخچال خارج کرده و به در ظرف های تک نفره یا به دلخواه درون قالب مورد نظر ریخته و با برگ جعفری نزئین می کنیم. نوش جان

نکته:

در آخر این نکته را یادآور شویم که این سالاد را می توانید به همراه نان تست و کمی کاهو خرد شده میل کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.