طرز تهیه کوکو کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کوکو کدو حلوایی
یکی از کوکوهای پاییزی و زمستانی است که همزمان با آمدن کدو حلوایی تهیه می شود. کوکو کدو حلوایی بسیار خوشمزه بوده و طرز تهیه آن تقریبا مشابه کوکو های دیگر ما ایرانی ها می باشد. کوکو کدو حلوایی علاوه برخوشمزگی از خواص زیادی برخوردار است که با آمدن فصل پاییز می توانید از خاصیت آن بهره مند شوید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو کدو حلوایی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو حلوایی | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲-۳ عدد کوچک |
آرد | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و قرمز | به مقدار لازم |
جوزهندی، زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو کدو حلوایی
مرحله اول
برای فراهم کردن کوکوی کدو حلوایی خوشمزه، شروع کار سیب زمینی را با اسکاچ نرمی تمیز می شوییم و داخل قابلمه ای مناسب آبپز کردن سیب زمینی منتقل می کنیم. سپس تا سطح روی سیب زمینی را آب و نصف قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم.
مرحله دوم
اکنون قابلمه را روی حرارت نسبتا زیاد می گذاریم تا به مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه سیب زمینی آبپز شود. در این فاصله بهتر است پیاز را بعد از پوست گیری آبکشی کرده و درون تابه ای مناسب، رنده بزنیم و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب پیاز تبخیر شود.
مرحله سوم
در ادامه کمی روغن روی پیاز می افزاییم و پیاز را تا جاییکه رنگ پیاز کاراملی شود تفت می دهیم. تابه را کنار گذاشته و کدو حلوایی را شسته و پوست آن را می گیریم و تخمه های میانی آن را از گوشت کدو جدا می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در این قسمت کدو حلوایی را درون آبکشی به صورت درشت رنده می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافه اش کشیده شود. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه کدو رنده شده را به تابه حاوی پیاز می افزاییم و تابه را مجددا روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله کدو حلوایی را به خوبی تفت داده تا آب اضافی آن کشیده شده و بافت آن سبک شود. آنگاه تابه را از روی حرارت بر داشته تا مواد از حرارت بیفتد. بعد از زمان تعیین شده سیب زمینی را تست کرده و در صورتی که کاملا پخته بودند، از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله ششم
گام بعدی پوست سیب زمینی را می گیریم و درون کاسه ای منتقل می کنیم. حالا با استفاده از گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی سیب زمینی را پوره می کنیم. زمانیکه پوره سیب زمینی از حرارت افتاد، ترکیب پیاز داغ و کدو حلوایی را به کاسه حاوی سیب زمینی می افزاییم.
مرحله هفتم
در این مرحله تخم مرغ ها را درون کاسه ای جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آن ها مطمئن شویم. آنوقت آرد را روی تخم مرغ می پاشیم و نمک را به همراه فلفل، پودر دارچین و جوز هندی به کاسه می افزاییم. آنگاه زنجبیل را رنده کرده و روی مواد می افزاییم.
مرحله هشتم
بعد از انجام مراحل بالا دستمان را تمیز می شوییم و تمامی مواد را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا یکنواخت شود. حالا با استفاده از سلفون روی ظرف را پوشش می دهیم. ظرف را داخل یخچال گذاشته تا به مدت ۳۰ دقیقه بافت کوکو منسجم شود.
مرحله نهم
بعد از زمان تعیین شده مواد کوکو را از یخچال خارج می کنیم. تابه ای را که برای سرخ کردن کوکو در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود. از مواد کوکو به اندازه یک نارنگی کوچک جدا می کنیم.
مرحله دهم
در ادامه مواد را با دست فرم داده و داخل تابه منتقل می کنیم. تمامی مواد را به همین روش آماده کرده و درون تابه می چینیم تا یک سمت کوکو به صورت یکنواخت سرخ شود. آنگاه کوکو را به پشت برمی گردانیم تا قسمت رویی طلایی و برشته شود.
مرحله یازدهم
در نهایت کوکو کدو حلوایی را روی توری فلزی یا دستمال یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. کوکو را در کنار نان تازه و سبزیجات دلخواه سرو می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- روان نویس لاکچری زیبا؛ 15 پیشنهاد عالی برای افرادی با سلیقه لوکس
- 15 خودکار فانتزی رنگی رنگی؛ بهترین گزینه برای دفتر خاطرات
- دستبند النگویی طلا جدید؛ ۱۵ طرح جدید که هر خانمی باید داشته باشه
- ۱۵ مدل لباس هندی سفید لاکچری؛ ایدههایی برای داشتن استایل شیک و خاص
- ۱۵ مدل آویز زمرد فانتزی زیبا؛ ترکیبی از زیبایی و اصالت
- ۱۵ طرح دیزاین لاکچری دارک خونه؛ زیبایی بینظیر در دکوراسیون تیره و خاص
- منبع :
- kiana_cooking