طرز تهیه توپک میگو خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه توپک میگو

طرز تهیه توپک میگو, دستور پخت توپک میگو

توپک میگو یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی است که طرفداران بسیاری در سراسر دنیا داشته و ترکیبی از غذاهای فست فودی و دریایی می باشد. این سوخاری مقوی مناسب برای دورهمی ها و مهمانی های دوستانه است و می تواند به عنوان پیش غذا و یا شام سرو شود و توجه همه را به خود جلب کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک میگو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگوی درشت۵۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
گشنیز۱ دسته کوچک
پیازچه۲ ساقه
سیر۲ حبه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
شیر۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
آرد ساده و آرد سوخاریبه مقدار لازم
فلفل قرمز و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه توپک میگو

مرحله اول

برای فراهم کردن توپک میگو خوشمزه و مقوی، شروع کار میگوهای تازه را روی تخته آشپزخانه قرار داده و رگ سیاه پشت کمرشان را بیرون می کشیم. آنگاه تمیز می شوییم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

در ادامه غذاساز یا میکسر را آماده کرده و میگوها را درون دستگاه منتقل کرده و له شده تحویل می گیریم. میگو را درون کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم. سپس سبزیهای معطر شامل پیازچه و گشنیز را پاک کرده و به خوبی می شوییم.

مرحله سوم

زمانیکه آب سبزیها کاملا گرفته شد، داخل سبزی خرد کن می افزاییم و ریز خرد می کنیم. حالا سبزیجات را به کاسه حاوی پوره میگو منتقل می کنیم. حالا سیر را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و با رنده ریز رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

اکنون نوبت اضافه کردن ادویه ها ی باشد، برای این منظور زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز را به همراه کمی نمک روی مواد می پاشیم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا یکنواخت شود. کاسه ای را به صورت جداگانه آماده کرده و تخم مرغ را درون آن می شکنیم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم، با چنگال هم می زنیم تا از لختگی خارج شود. آنوقت شیر را اضافه کرده و مجددا کمی نمک و ادویه های نام برده را روی مایه تخم مرغی اضافه می کنیم. تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکنواخت شوند.

مرحله ششم

گام بعدی دو کاسه مجزا را آماده کرده و هر دو آرد سفید و آرد سوخاری را به صورت جداگانه درون کاسه می ریزیم. بنابراین از مواد میگو به اندازه یک گردو جدا کرده و به صورت گلوله ای حالت می دهیم. همه ی مواد را با همین روش آماده کرده و داخل سینی می چینیم.

 مرحله هفتم

در این مرحله تابه ای کوچک که دیواره های آن بلند باشد را روی حرارت متوسط می گذاریم و تا جایی روغن می ریزیم که گلوله های میگو در زمان سرخ شدن درون روغن غوطه ور شوند. حالا اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله هشتم

در نهایت توپک میگو را داخل کاسه حاوی آرد سفید، سپس بدون اتلاف وقت داخل کاسه مایه تخم مرغی و بلافاصله درون کاسه حاوی آرد سوخاری فرو می کنیم تا تمام قسمت های توپک میگو با مواد پوشیده شوند، حالا به آرامی داخل تابه منتقل می کنیم.

مرحله نهم

تمامی مواد را به همین روش تهیه می کنیم و درون تابه به صورت یکدست سرخ می کنیم. پس از اینکه توپک ها را از تابه خارج کردیم، روی دستمال یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. توپک میگو را در کنار سیب زمینی سرخ کرده با سس گوجه یا کچاپ سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.