طرز تهیه ناشف گوشت خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه ناشف گوشت

طرز تهیه ناشف گوشت, دستور پخت ناشف گوشت

ناشف گوشت یک غذای عربی است که مزه فوق العاده آن همیشه در خاطرتان می ماند. طرز طبخ گوشت در این غذا متفاوت از غذا های دیگر است و همین تفاوت این غذا با سایر غذا ها است. با این دستور پخت شما می توانید گوشتی پنبه ای و لطیف داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید. این غذا را تقریبا شبیه خورش با برنج میل می کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناشف گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
سیب زمینی۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل قرمز و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر سیر و ادویه مخلوطبه مقدار لازم

طرز تهیه ناشف گوشت

مرحله اول

برای فراهم کردن ناشف گوشت عربی، شروع کار گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد کرده و بعد از آبکشی اجازه می دهیم خونابه آن خارج شود. در این فاصله پیاز را پوست می گیریم و می شوییم.

مرحله دوم

در ادامه روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا قابلمه ای را که برای پخت گوشت در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم. سپس کمی روغن کف قابلمه می ریزیم و بدون اتلاف وقت پیاز را به قابلمه می افزاییم.

مرحله سوم

اکنون پیاز را تا جاییکه نرم و کاراملی شود، تفت داده و کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم تا عطر ادویه با پیاز آمیخته شود. آنگاه گوشت قرمز را به قابلمه منتقل کرده و به صورت متداوم تفت می دهیم تا تمام قسمتها به یک اندازه سرخ شوند.

مرحله چهارم

در این قسمت ۲ لیوان آب جوش روی گوشت می ریزیم تا گوشت به مدت زمان ۲ ساعت با حرارت کم به خوبی بپزد. بعد از طی شدن مراحل قبلی گوجه فرنگی های شسته شده را پوست گرفته و روی تخته آشپزخانه حبه ای خرد می کنیم.

مرحله پنجم

آنوقت آب درون قابلمه را مشاهده می کنیم و در صورتی که گوشت پخته و آب قابلمه کشیده شده بود، گوجه فرنگی را به قابلمه می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم. حالا اجازه می دهیم آب گوجه تبخیر و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله ششم

گام بعدی نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه مخلوط را روی گوشت می پاشیم و مجددا تفت داده تا عطر و رنگ ادویه ها با مواد مخلوط و مزه دار شوند. بنابراین رب گوجه فرنگی را به گوشت می افزاییم و تا جاییکه رب خوشرنگ شود، تفت می دهیم.

مرحله هفتم

مواد آماده شده را از روی حرارت کنار می گذاریم. سیب زمینی ها را بعد از پوستگیری روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد کرده و درون کاسه حاوی آب می ریزیم تا نشاسته آن خارج شود. حالا درون آبکشی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله هشتم

در این مرحله تابه ای را روی حرارت گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم تا داغ شود. آنوقت سیب زمینی را درون روغن داغ ریخته و به خوبی زیر و رو کرده تا برشته و سرخ شوند. در نهایت ناشف گوشت را در ظرف دلخواه می کشیم و با سیب زمینی سرخ کرده و نان تازه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.