طرز تهیه مسقطی انار خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار, طرز تهیه مسقطی انار با تصویر

یکی از انواع مسقطی ها می باشد که در شب یلدا و فصل پاییز می توانید به راحتی این مسقطی خوشمزه و خوش رنگ را تهیه کنید. مسقطی را می توان جزء خانواده حلواها دانست و سوغات اصلی لار و جنوب کشور است. اما مسقطی به دلیل مقادیر زیاد پروتئین باعث افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن می شود. این مسقطی خوش رنگ را می توان در قالب های طرح دار یا به صورت تکه ای خرد کرده و به پودر نارگیل آغشته کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسقطی انار در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم مسقطی انار
آب انار طبیعی۱ لیوان
آب سرد½ فنجان
گلاب⅓ لیوان
شکر⅓ لیوان
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیلبه مقدار لازم

طرز تهیه مسقطی انار

مرحله اول

برای فراهم کردن مسقطی انار مخصوص پاییزی، شروع کار کاسه ای را انتخاب کرده و نشاسته ذرت را از الک رد کرده تا گلوله های بهم چسبیده از همدیگر جدا شوند. سپس ½ فنجان آب سرد را روی نشاسته می ریزیم و با چنگال به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه مخلوط نشاسته را درون قابلمه ای منتقل می کنیم و روی حرارت متوسط می گذاریم. آنگاه آب انار را از صافی توری شکل رد کرده تا تفاله های احتمالی آن گرفته شود. حالا درون قابلمه حاوی نشاسته می افزاییم و اجازه می دهیم به دمای جوش برسد.

مرحله سوم

زمانیکه مواد شروع به جوشیدن کرد، شکر را به قابلمه اضافه کرده و تا جاییکه ذرات شکر درون مواد حل شوند، به هم زدن ادامه می دهیم. اکنون به صورت پیوسته هم زدن را ادامه داده تا مواد به غلظتی شبیه به فرنی برسد. حالا نوبت افزودن گلاب می باشد.

مرحله چهارم

تمامی مواد را با دقت با حرارت ملایم هم می زنیم تا سفت و غلیظ شود. بعد از گذشت ۱ ساعت قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و ۱ قاشق غذاخوری کره را به قابلمه می افزاییم. در این قسمت مواد را مخلوط می کنیم تا کره کاملا درون قابلمه یکنواخت شود.

مرحله پنجم

گام بعدی قالب سیلیکونی مورد نظر را آماده کرده و با فرچه آشپزی آغشته به روغن، چرب می کنیم. بدون اتلاف وقت مواد را داخل قالب منتقل کرده و با قاشق سطح روی آن را صاف و یکدست می کنیم. آنوقت قالب را داخل یخچال می گذاریم.

مرحله ششم

بعد از گذشت ۲ ساعت از زمان قرار دادن مسقطی داخل یخچال، قالب را بیرون آورده و تامل می کنیم کمی در دمای محیط بماند. در نهایت ظرفی را لبه قالب گذاشته و به یکباره ظرف را برمی گردانیم تا مسقطی از قالب جدا شود. مسقطی انار را پودر نارگیل تزئین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.