طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه ترشی انبه
ترشی انبه با روغن زیتون همانطور که از نام آن به نظر میرسد، خاص کشور ترکمنستان است. مناطق مختلف، بسته به ذائقه و فرهنگشان، دستور ویژه خود را برای تهیه ترشی انبه دارند؛ در این میان، ممکن است ترشی انداختهشده با دستور خاص یک منطقه به ذائقه افراد دیگر مناطق خوش نیاید. ترشی انبه پاکستان و ترشی انبه هند را به راحتی میتوانید تهیه کنید و از خوردن آن در کنار غذاهای ایرانی لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی انبه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط | |
انبه زرد | ۲ عدد |
سیر | ۶ حبه |
روغن زیتون | ½ پیمانه |
سرکه | ۱ پیمانه |
تخم گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
سیاه دانه | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی انبه
مرحله اول
برای فراهم کردن ترشی انبه به سبک پاکستانی، انبه ها را تمیز آبکشی کرده و با دقت پوست نازکی از روی آنها جدا می کنیم. این کار را به آرامی انجام داده تا بفت گوشت انبه آسیب نبیند. سپس روی تخته آشپزخانه به ۲ قسمت برش می زنیم.
مرحله دوم
در ادامه هسته میانی را خارج کرده و به شکل دلخواه حبه ای یا نگینی خرد کرده و کنار می گذاریم. سیرها را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و با استفاده از رنده ریز رنده می زنیم. بنابراین نوبت آماده کردن ادویه های ترشی می باشد.
مرحله سوم
برای این منظور، تابه ای را روی حرارت متوسط گذاشته و ۱ قاشق غذاخوری سیاه دانه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز داخل تابه ریخته و فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آنها می افزاییم. آنگاه ۵ دقیقه تفت داده تا بوی خامی شان گرفته شود.
مرحله چهارم
زمانیکه تفت دادن ادویه ها به پایان رسید، تابه را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. آنوقت ادویه ها را داخل آسیاب برقی ریخته و پودر شده آن را تحویل می گیریم. سپس به سراغ آماده کردن شیشه های مخصوص ترشی می رویم.
مرحله پنجم
گام بعدی شیشه های درب دار را تمیز شسته و با پارچه تمیزی خشک می کنیم. مقداری انبه را به همراه سیر درون کاسه ای ریخته و ادویه های پودر شده را روی آنها می پاشیم. تمامی مواد را به آرامی زیر و رو کرده تا با هم مخلوط و مزه دار شوند.
مرحله ششم
در این مرحله شیشه را از مواد آماده شده پر کرده و سرکه و روغن زیتون را ترکیب می کنیم و روی انبه ها اضافه می کنیم. در نهایت درب شیشه را محک بسته تا از جریان هوا داخل ترشی جلوگیری شود. برای آماده شدن ترشی انبه را به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو در آخر این نکته را یادآور می شویم، میزان مقدار سرکه و روغن زیتون باید یک بند انگشت بالاتر از سطح انبه ها باشد تا کاملا روی انبه پوشانده شود.
مطالب جذاب از سراسر وب
- 15 مدل مانتو نخی چیندار؛ طراحیهای ساده اما شیک برای خانمها
- کت خاص و جذاب مجلسی؛ این مدلها رو حتما باید توی کمدت داشته باشی
- بهترین کیف پارچه ای جذاب برای امسال؛ 15 مدل پرطرفدار و شیک
- بلوز و شلوار نخی توخونگی؛ ۱۵ ایده خفن برای یه تیپ راحت و خوش استایل
- انگشتر کیوت ظریف؛ ۱۵ مدل دوستداشتنی که عاشقشون میشی
- ۱۵ مدل مانتو پیراهنی لی کاغذی؛ ایدههایی برای استایل راحت و شیک
- منبع :
- ashpazi.rangarang2021