طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه بندری , طرز تهیه ترشی انبه چابهاری , طرز تهیه ترشی انبه ساده با پوست , طرز تهیه ترشی انبه ملس , طرز تهیه ترشی انبه کال , طرز تهیه ترشی انبه هندی , طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی , طرز تهیه ترشی انبه روغنی

ترشی انبه با روغن زیتون همان‌طور که از نام آن به نظر می‌رسد، خاص کشور ترکمنستان است. مناطق مختلف، بسته به ذائقه و فرهنگ‌شان، دستور ویژه‌ خود را برای تهیه‌ ترشی انبه دارند؛ در این میان، ممکن است ترشی انداخته‌شده با دستور خاص یک منطقه به ذائقه‌ افراد دیگر مناطق خوش نیاید. ترشی انبه پاکستان و ترشی انبه هند را به‌ راحتی می‌توانید تهیه کنید و از خوردن آن در کنار غذاهای ایرانی لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی انبه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط
انبه زرد۲ عدد
سیر۶ حبه
روغن زیتون½ پیمانه
سرکه۱ پیمانه
تخم گشنیز۱ قاشق غذاخوری
سیاه دانه۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی انبه

مرحله اول

برای فراهم کردن ترشی انبه به سبک پاکستانی، انبه ها را تمیز آبکشی کرده و با دقت پوست نازکی از روی آنها جدا می کنیم. این کار را به آرامی انجام داده تا بفت گوشت انبه آسیب نبیند. سپس روی تخته آشپزخانه به ۲ قسمت برش می زنیم.

مرحله دوم

در ادامه هسته میانی را خارج کرده و به شکل دلخواه حبه ای یا نگینی خرد کرده و کنار می گذاریم. سیرها را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و با استفاده از رنده ریز رنده می زنیم. بنابراین نوبت آماده کردن ادویه های ترشی می باشد.

مرحله سوم

برای این منظور، تابه ای را روی حرارت متوسط گذاشته و ۱ قاشق غذاخوری سیاه دانه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز داخل تابه ریخته و فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آنها می افزاییم. آنگاه ۵ دقیقه تفت داده تا بوی خامی شان گرفته شود.

مرحله چهارم

زمانیکه تفت دادن ادویه ها به پایان رسید، تابه را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. آنوقت ادویه ها را داخل آسیاب برقی ریخته و پودر شده آن را تحویل می گیریم. سپس به سراغ آماده کردن شیشه های مخصوص ترشی می رویم.

مرحله پنجم

گام بعدی شیشه های درب دار را تمیز شسته و با پارچه تمیزی خشک می کنیم. مقداری انبه را به همراه سیر درون کاسه ای ریخته و ادویه های پودر شده را روی آنها می پاشیم. تمامی مواد را به آرامی زیر و رو کرده تا با هم مخلوط و مزه دار شوند.

مرحله ششم

در این مرحله شیشه را از مواد آماده شده پر کرده و سرکه و روغن زیتون را ترکیب می کنیم و روی انبه ها اضافه می کنیم. در نهایت درب شیشه را محک بسته تا از جریان هوا داخل ترشی جلوگیری شود. برای آماده شدن ترشی انبه را به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو در آخر این نکته را یادآور می شویم، میزان مقدار سرکه و روغن زیتون باید یک بند انگشت بالاتر از سطح انبه ها باشد تا کاملا روی انبه پوشانده شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.