طرز تهیه پیده پیتزایی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه پیده پیتزایی

طرز تهیه پیده پیتزایی

پیده پیتزایی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است که با مواد متنوعی می توانید آنرا درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه پیده پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیرگرم۱/۵ لیوان
روغن۳ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
آرد حدودا ۴ لیوان
موادسس
گوجه فرنگی۲ عدد
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
روغن۳ قاشق غذاخوری
آویشن خشک۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاهبه میزان لازم
مواد داخل پیتزا
سوسیس پپرونیبه میزان لازم
گوجه فرنگی۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
ذرت۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شدهبه میزان لازم

طرز تهیه پیده پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه پیده پیتزایی ابتدا داخل کاسه ای شیر گرم را می ریزیم و شکر، خمیرمایه فوری، روغن و کمی نمک به آن می افزاییم. کم کم آرد را به مواد اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب زیر و رو کرده، تا جایکه مواد شکل خمیر به خود بگیرد. بعد از آن با دست ورز می دهیم.

مرحله دوم

ممکن است خمیر کمی چسبناک باشد،نگران نباشید، دستی که با آن خمیر را ورز می دهیم آغشته به کمی روغن می کنیم و به ورز دادن ادامه می دهیم. زمانیکه خمیر منسجم شد داخل کاسه ای قرار می دهیم و با سلفون روی آن را می پوشانیم.

مرحله سوم

حالا ظرف حاوی خمیر را همان طور در محیط خانه قرار می دهیم تا به مدت ۴۰ دقیقه بعد پف کند. اگر خانه سرد باشد باید در مکانی کمی گرم مانند شوفاژ بگذاریم تا ور بیاید.

مرحله چهارم

گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست روی آنها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم. داخل تابه ای کمی روغن می ریزیم. گوجه فرنگی ها را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم و تفت می دهیم تا نرم شوند.

مرحله پنجم

زمانیکه گوجه ها نرم و پخته شدند، سیرها را نیز پوست می گیریم و ریز خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم. کمی که نرم شدند، رب گوجه فرنگی را نیز به مواد می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود.

مرحله ششم

حالا همگی مواد که پخته و نرم شدند، آویشن و نمک و فلفل سیاه را روی مواد سس می پاشیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم و صبر می کنیم تا عطر ادویه ها بپیچد و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا سس خنک شود.

مرحله هفتم

خمیر را بعد از زمان اشاره شده در بالا، بررسی می کنیم اگر پف کرده بود روی سطح کار کمی آرد می پاشیم و خمیر را از داخل کاسه به روی سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم.

مرحله هشتم

بعد از این که ورز دادیم خمیر را به ۶ چانه مساوی تقسیم می کنیم. با وردنه هر چانه را به دو قسمت که یکی بیشتر و یک قسمت کمتر باشد تقسیم می کنیم و قسمت بزرگ تر را به صورت پیده که شبیه یک بیضی است باز می کنیم ،که کف پیده را تشکیل می دهد و قسمت کوچکتر را به شکل یک رشته که کاملا اندازه لبه های پیده باشد، به صورت لوله ای حالت می دهیم و به لبه های خمیر بیضی به کمک کمی آب می چسبانیم.

مرحله نهم

همگی چانه ها را به همین صورت آماده می کنیم. سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و خمیر های پیده را داخل آن می چینیم. آنوقت داخل پیده ها را با سس پوشش می دهیم.

مرحله دهم

پس از این داخل پیده ها را به ترتیب با کمی پنیر پیتزا ، سوسیس، ذرت، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی پر می کنیم. زرده تخم مرغ را در پیاله ای می ریزیم و با فرچه داخل زرده می زنیم و لبه های پیده را کاملا با آن رومال می کنیم.

مرحله یازدهم

سپس فر را روشن می کنیم تا گرم شود. زمانیکه همگی پیده ها آماده شدند سینی فر را داخل فر قرار می دهیم و با دمای  ۱۸۰ درجه سانتیگراد اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه خمیر کاملا بپزد.

مرحله دوازدهم

بعد از گذشت زمان یاد شده در بالا پیده ها را بررسی می کنیم اگر خمیر کاملا پخته شده بود، روی پیده ها کمی پنیر پیتزا می ریزیم و مجددا اجازه می دهیم تا تقریبا ۵ دقیقه دیگر پنیرها آب شده و پیده ها کاملا طلایی شوند.

مرحله سیزدهم

پیده های پیتزای ما آماده شده اند، آنها را در ظرف مورد نظر می چینیم و با سس مورد علاقتان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 3 دی 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.