طرز تهیه ماکارونی با مرغ خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه ماکارونی با مرغ

طرز تهیه ماکارونی با مرغ, راز خوشمزه شدن ماکارونی با مرغ , طرز تهیه ماکارونی با مرغ ریش ریش , طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سیب زمینی , طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سویا , فیلم طرز تهیه ماکارونی با مرغ , طرز تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ , طرز تهیه ماکارونی با مرغ مجلسی , طرز تهیه ماکارونی با مرغ و هویج

از زمان‌های گذشته، ماکارونی یکی از محبوب‌ترین غذای ایرانی‌ها است. این غذا بسیار سریع پخته می‌شود و طعم و مزه بی‌نظیری دارد از همین رو دارای طرفداران زیادی است. یکی از دلایل محبوبیت ماکارونی این است که با اغلب سس‌ها قابلیت ترکیب دارد و شما ماکارونی را با انواع و اقسام گوشت، مرغ و سبزیجات می‌توانید ترکیب کنید. می توانید از ماکارونی رشته ای یا فرمی برای تهیه این غذای خوشمزه استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی با مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی۵۰۰ گرم
ران یا سینه مرغ۸۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه ماکارونی با مرغ

مرحله اول

برای فراهم کردن ماکارونی با مرغ خوشمزه، شروع کار ران یا سینه را تمیز می شوییم و اجازه می دهیم خونابه آنها خارج شود. سپس قابلمه ای را که برای پخت مرغ در نظر داریم آماده کرده و تکه های مرغ را به همراه ۲ لیوان آب داخل قابلمه منتقل می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه کمی نمک و زردچوبه روی مرغ می پاشیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه مرغ آبپز شود. بعد از زمان تعیین شده سس ماکارونی را تهیه می کنیم. برای درست کردن سس، پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته می گذاریم.

مرحله سوم

اکنون پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه ای می ریزیم. حالا تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم و مقداری روغن روی پیاز می افزاییم. پیاز را تا جاییکه نرم و کاراملی شود، تفت داده و کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز می پاشیمو

مرحله چهارم

در این قسمت تامل کرده تا عطر و رنگ ادویه ها با پیاز آمیخته شود. بعد از آن رب گوجه فرنگی را درون تابه منتقل کرده و به مدت زمان ۱ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا علاوه بر خوشرنگ شدن رب، بوی خامی آن از بین برود و با ادویه ها یکدست شود.

مرحله پنجم

گام بعدی قابلمه ای را که برای پخت ماکارونی در نظر داریم تا نیمه آن آب پر کرده و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به دمای جوش برسد. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، ۱ قاشق روغن و نصف قاشق نمک به آب درون قابلمه اضافه کرده و ماکارونی را درون قابلمه می ریزیم.

نکته:

در صورت تمایل می توانید ماکارونی را به دو قسمت تقسیم کرده و درون آب جوش اضافه کنید.

مرحله ششم

آنگاه بسته به زمان درج شده روی پاکت ماکارونی، تامل می کنیم پخت اولیه انجام شود. حالا ماکارونی را آبکش کرده و کمی آب سرد روی آن می ریزیم تا نشاسته اضافی شان خارج شود. در این فاصله تکه های مرغ پخته شده را به تابه حاوی سس می افزاییم.

مرحله هفتم

در این مرحله قابلمه مورد نظر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن کف آن می ریزیم. آنوقت از ورقه های سیب زمینی یا نان لواش برای ته دیگ استفاده می کنیم. بعد از اینکه کف قابلمه را با ته دیگ پوشاندیم، یک لایه از ماکارونی را روی ته دیگ می ریزیم.

مرحله هشتم

در نهایت سس ماکارونی را به همراه تکه های مرغ به قابلمه اضافه کرده و لایه بعدی را مجددا با ماکارونی می پوشانیم. می توانیم به دلخواه تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه اضافه کنیم. حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی آن می گذاریم.

مرحله نهم

بعد از گذشت ۱ ساعت ماکارونی ما آماده است. پایان پخت ماکارونی درون ظرفی برمی گردانیم تا به صورت قالبی درون ظرف قرار گیرد. این غذای خوشمزه را به همراه سالاد شیرازی یا ترشی گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جانتان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.