طرز تهیه قیساوا خرما خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه قیساوا خرما

طرز تهیه قیساوا خرما, طرز تهیه قیساوا با شیر , طرز تهیه قیساوا تبریزی , قیساوا ارومیه , قیساوای خرما و گردو , انواع قیساوا , طرز تهیه قیساوا بدون تخم مرغ , قیساوای خرما تبریز

قیساوا خرما همان قیساوای تبریزی می باشد که در روزهای سرد زمستان می تواند به شما انرژی بدهد. اگر از ترکیب شیرین خرما با تخم مرغ خوشتان می‌آید به طور حتم قیساوا خرما نیز می‌تواند برای شما جذاب باشد. البته برای درست کردن این میان وعده یا صبحانه لذیذ کمی به زحمت می‌افتید اما در نهایت ارزش این زحمات را متوجه می‌شوید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیساوا خرما در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
خرما یا رطب۱۲ عدد
تخم مرغ۲ عدد
پودر گردو۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
روغن مایع یا کرهبه مقدار لازم
کنجد و نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه قیساوا خرما

مرحله اول

برای فراهم کردن قیساوا خرما به روش تبریزی، شروع کار خرما را آبکشی کرده و اجازه می دهیم آب اضافه شان کاملا خارج شود. سپس هسته های خرما را جدا کرده و کنار می گذاریم. تابه ای مناسب را روی حرارت ملایم می گذاریم.

نکته:

همراهان میریتو اگر خرمای شما از نوع سفت و خشک می باشد، لازم است قبل از اینکه درون تابه تفت بدهید، درون آب جوش خرما را به مدت ۱۰ دقیقه پخته تا بافت خرما نرم شود.

مرحله دوم

در ادامه کمی روغن مایع درون تابه می ریزیم و پودر گردو را به تابه اضافه می کنیم. حالا گردو را تفت داده تا بوی خامی گردو از بین برود. آنگاه خرما را به گردو می افزاییم و به مدت ۱ دقیقه مواد را با هم تفت می دهیم تا خرمانرم شود.

مرحله سوم

در این قسمت پودر دارچین را روی خرما می باشیم و با هم مخلوط می کنیم تا عطر دارچین با مواد آمیخته شود. بنابراین کاسه ای را آماده کرده و تخم مرغ ها را داخل آنها می شکنیم. زمانیکه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم، با چنگال هم می زنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه تخم مرغ از حالت لختگی خارج شد، خرما ها را کف تابه مرتب کرده و مایه تخم مرغی را روی آنها می ریزیم. سپس کمی نمک روی تخم مرغ می پاشیم و تامل می کنیم بافت تخم مرغ بسته شود.

مرحله پنجم

در نهایت کمی کنجد روی قیساوا خرما می پاشیم و اگر می خواهیم، قیساوای خوشمزه مان خیلی چرب و خوش عطر باشد، قبل از سرو کردن می‌توانیم مقداری کره ذوب شده نیز به آن اضافه کرده و به همراه نان تازه سرو کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.