طرز تهیه کوکو جعفری خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه کوکو جعفری
کوکو جعفری یکی از انواع کوکو های خوشمزه و ساده می باشد که با جعفری وسبزی معطر تهیه می شود. این کوکوی خوش عطر در کمترین زمان با مواد همیشه در دسترس طبخ شده و می تواند برای زمان هایی که وقت کافی برای درست کردن غذا ندارید آن را آماده کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو جعفری در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
جعفری تازه | ۲ پیمانه |
شوید و برگ سیر | ½ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر تخم گشنیز (اختیاری) | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو جعفری
مرحله اول
برای فراهم کردن کوکو جعفری خوشمزه به روش رستورانی، شروع کار سبزیهای معطر تازه را که شامل؛ جعفری ، شوید و برگ سیر می باشد را پاک کرده و درون ظرف حاوی آب می خیسانیم تا گرد و خاک های موجود در سبزی از بین برود.
مرحله دوم
بعد از آبکشی کردن سبزیهه را روی پارچه تمیزی پهن کرده تا آب اضافی شان گرفته شود. سپس روی تخته آشپزخانه یا درون سبزی خرد کن ریخته و خرد شده تحویل می گیریم. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و ریز رنده می زنیم.
مرحله سوم
اکنون کاسه ای جادار را انتخاب کرده و سبزیها را به کاسه منتقل می کنیم. حالا پیاز رنده شده را به کاسه اضافه کرده و ۲ قاشق غذاخوری آرد برنج را روی مواد می پاشیم و کمی نمک و زرد چوبه را به همراه فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه تمامی مواد را با چنگال هم می زنیم تا علاوه بر یکدست شدن، مواد کاملا انسجام یابد. حالا تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در کاسه ای مجزا می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. آنگاه با چنگال هم زده تا از حالت لختگی خارج شود.
مرحله پنجم
در این مرحله مخلوط تخم مرغ را به همراه کمی تخم گشنیز به سبزی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا مواد یکنواخت شود. بنابراین تابه ای را که برای سرخ کردن کوکو در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و کمی روغن کف آن می ریزیم.
مرحله ششم
بعد از اینکه روغن داغ شد، مایه کوکو را به صورت یکجا کف تابه ریخته و با پشت قاشق مواد را صاف و یکدست می کنیم تا قطر کوکو به یک اندازه مساوی شود. آنوقت درب تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم کوکو سرخ و مغز پخت شود.
مرحله هفتم
وقتی که یک سمت کوکو جعفری سرخ شد، آن را به آرامی با قاشق برمی گردانیم تا سمت دیگر آن هم برشته و سرخ شود. در نهایت کوکوی آماده شده را در ظرف دلخواه منتقل می کنیم و با خیارشور و گوجه فرنگی در کنار نان تازه سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- mitrab4