طرز تهیه مربای کیوی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه مربای کیوی

طرز تهیه مربای کیوی و نکات کلیدی برای طعم عالی , طرز تهیه مربای کیوی له شده , طرز تهیه مربای کیوی بدون آب , فیلم طرز تهیه مربای کیوی , طرز تهیه مربای کیوی به خانه برمیگردیم , طرز تهیه مربای کیوی رزا منتظمی , طرز تهیه مربای کیوی مجلسی , طرز تهیه مربای کیوی خانم اردستانی

مربای کیوی از مرباهای ملس است که به دلیل طعم متفاوتش طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه مربا کیوی ساده و سریع است و معمولاً در فصل پاییز تهیه می‌شود. این مربای خوشمزه را با نکات و دقت بیشتری نسبت به مرباهای دیگر آماده کرده تا رنگ آن زیباتر شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای کیوی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم مربای کیوی
کیوی۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری
آب½ لیتر

طرز تهیه مربای کیوی

مرحله اول

برای فراهم کردن مربای کیوی، شروع کار کیوی های رسیده و شیرین را می شوییم و پوست آنها را جدا می کنیم. سپس روی تخته آشپزخانه به صورت دلخواه حلقه ای یا حبه ای خرد می کنیم. سپس قابلمه ای را که برای پخت مربا در نظر داریم آماده می کنیم.

نکته:

میزان شکر مورد استفاده را با دقت انتخاب کنید؛ افراط در استفاده از شکر می‌تواند به شکرک زدن منجر شود. بنابراین حرارت پخت را باید به گونه‌ای تنظیم کنید که کیوی‌ها به تدریج و بدون تحت فشار قرار گرفتن پخته شوند. این کار با کاهش شعله گاز انجام می‌شود.

مرحله دوم

در ادامه ½ لیتر آب را درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به دمای جوش برسد. حالا شکر را به قابلمه حاوی آب منتقل کرده تا ذرات شکر کاملا حل شده و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا شربت کمی غلیظ شود. برای مطمئن شدن از قوام شربت آن را تست می کنیم.

مرحله سوم

برای این منظور می بایست با قاشق کمی از شربت را درون پیاله ای بریزیم و اجازه دهیم از حرارت آن کاسته شود. زمانیکه شربت خنک شد، بین دو انگشت تست کرده تا از اندازه چسبندگی آن مطمئن شویم. حالا نوبت اضافه کردن میوه کیوی درون قابلمه حاوی شربت است.

مرحله چهارم

بعد از اضافه کردن کیوی حرارت را بالا برده تا شهد مربا شروع به جوشیدن کند و سطح روی مربا کف جمع شود. بنابراین می بایست با دقت کف های موجود روی مربا را با قاشق برداریم و دور بریزیم. آنگاه حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا کیوی نرم شود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است به این نکته توجه داشته باشید، جمع کردن کف های روی مربا باعث می شود مربا براق و خوشرنگ شود.

مرحله پنجم

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه از زمان پخت مربا، آب لیمو ترش را روی مربا ریخته و مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود. آنوقت حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. در این فاصله شیشه های مورد نظر را تمیز شسته و کاملا خشک می کنیم.

نکته:

لازم است بدانید اضافه کردن کمی وانیل عطر و مزه خوبی به مربا می بخشد که اضافه کردن آن به ذائقه شما بستگی دارد.

مرحله ششم

گام بعدی مرباها را درون شیشه می ریزیم و درب آنها را محکم می بندیم تا از جریان هوا درون شیشه جلوگیری شود. در نهایت پس از ۱۲ ساعت داخل یخچال نگهداری کرده تا مدت زمان استفاده از مربا بیشتر شود. مربا را در کنار کره و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

در آخر این نکته را یادآور شویم که برای استفاده طولانی مدت در فصل هایی که کیوی در دسترس نمی باشد، می تواند مقداری از آنها را درون فریزر نگهداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 آبان 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.