طرز تهیه دسر فرنی بستنی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه دسر فرنی بستنی
سالهاست که انواع دسرها و پیش غذاها در بین جوامع طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. شاید دلیل آن تنوع بی شمار آن باشد، که شما با هر نوع ذائقه ای که باشید از یک نوع آن بی شک استقبال می کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه دسر فرنی بستنی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۳ لیوان |
شکر | نصف لیوان |
پودر نشاسته | نصف لیوان |
پودر ژله | یک بسته |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
بستنی وانیلی | ۲ فنجان |
خامه صبحانه | ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر فرنی بستنی
مرحله اول
برای تهیه دسر فرنی بستنی مجلسی ابتدا ژلاتین را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱/۳ لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم. کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و مداوم ژلاتین را با قاشق هم می زنیم تا ذرات آن کاملا در آب حل شود.
مرحله دوم
سپس بستنی و خامه را از یخچال بیرون می آوریم و در محیط قرار می دهیم تا کمی آب شود. پودر ژله را نیز هم داخل کاسه ای می ریزیم و نصف لیوان آب جوش به آن می افزاییم و روی بخار کتری با قاشق آن را هم می زنیم تا کاملا ژله یکدست شود و همگی ذرات آن حل شود.
مرحله سوم
حالا قابلمه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و شیر را به همراه شکر و پودر نشاسته را هم به آن می افزاییم و با همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
بعد بستنی که شل شد به همراه ژلاتین بن ماری شده و ژله به مواد اضافه می کنیم. مداوم باید مواد را هم بزنیم تا به غلظتی شبیه به فرنی برسد.
مرحله پنجم
پس از آنکه مواد دسر قوام یافت، به اندازه ۳ قاشق غذاخوری از آن بر می داریم و با خامه صبحانه مخلوط می کنیم تا یکدست شود و آنوقت به دسر اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در آخر قالب مورد نظرمان را با فرچه کاملا چرب می کنیم و دسر را مجددا مخلوط می کنیم و داخل قالب می ریزیم. به مدت ۱ شب تا صبح حدودا ۷ ساعت، داخل یخچال می گذاریم.
مرحله هفتم
بعد از گذشت زمان اشاره شده در بالا، قالب را از یخچال بیرون می آوریم و روی آن بشقابی قرار می دهیم و سریع قالب را بر می گردانیم. روی دسر فرنی بستنی را با انواع میوه ها می توانید تزئین کنید.نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- kimiya__heydarii