طرز تهیه کوزلاک مانتی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کوزلاک مانتی

طرز تهیه کوزلاک مانتی

کوزلاک مانتی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که اصالتا ترکیه ای می باشد. این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مراسمات خود استفاده کنید و همچنین به عنوان یک وعده اصلی سبک نیز در نظر بگیرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوزلاک مانتی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
بادمجان۳ عدد
سیر۴ حبه
پیاز۱ عدد
ماست چکیده۱٫۵ پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
ورقه یوفکا مثلثیبه تعداد دلخواه
فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کوزلاک مانتی

 

مرحله اول

برای فراهم کردن کوزلاک مانتی ساده به روش ترکیه ای، شروع کار منقل زغال را آماده می کنیم. برای این کار می بایست با استفاده از مواد آتش زا زغال را روشن کرده و اجازه دهیم گاز موجود در آن کاملا خارج شده و به صورت یکدست روشن شود.

نکته:

در صورت دسترسی نداشتن به منقل و زغال می توانید برای کباب کردن بادمجان ها از ذغال استفاده کنید.

مرحله دوم

در ادامه بادمجان ها را آبکشی کرده و با نوک چاقو چند شیار روی آنها به وجود می آوریم. این کار باعث می شود گوشت بادمجان با سرعت بیشتری پخته شود. آنگاه بادمجان ها را با فاصله روی منتقل چیده و اجازه می دهیم کباب شوند.

مرحله سوم

اکنون بادمجان ها را مرتب می چرخانیم تا تمام قسمت ها به یک اندازه پخته شوند. بعد از اینکه بادمجان ها آماده شدند، پوست سیاهشان را جدا کرده و روی تخته آشپزخانه با چاقو پهنی ضربه وارد کرده تا کاملا له و ساطوری شود.

مرحله چهارم

در این قسمت کاسه ای مناسب را انتخاب کرده و بادمجان پوره شده را درون کاسه منتقل می کنیم. بنابراین ماست چکیده را روی بادمجان می افزاییم. سپس پوست سیر را جدا کرده و بعد از آبکشی با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله پنجم

آنوقت سیر رنده شده را به همراه نمک و فلفل سیاه روی بادمجان می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط کرده تا با هم یکنواخت شود. روی کاسه را با سلفون پوشش داده و داخل یخچال می گذاریم تا مزه ها با هم آمیخته شوند.

مرحله ششم

پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه مورد نظر منتقل می کنیم. اکنون تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و کمی روغن مایع روی پیاز می افزاییم و شروع به تفت دادن می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پیاز را به صورت یکدست تفت داده تا سبک و شیشه ای شود. آنوقت گوشت چرخکرده را به تابه حاوی پیاز اضافه کرده و تا جاییکه گوشت تغییر رنگ بدهد، حالا کمی نمک و زردچوبه روی گوشت می پاشیم.

مرحله هشتم

گام بعدی مواد را به خوبی تفت داده تا گوشت با ادویه ها مزه دار شود. آنوقت رب گوجه فرنگی را روی گوشت اضافه کرده و به خوبی تفت داده تا علاوه بر خوشرنگ شدن، بوی خامی آن از بین برود. سپس  ورقه های یوفکا مثلثی را به ۲ قسمت برش می زنیم.

مرحله نهم

بنابراین یک سیخ چوبی انتهای مثلث می گذاریم و به صورت لوله ای جمع می کنیم. حالا ابتدای مثلث را نمدار کرده تا به خمیر بچسبد و در زمان سرخ کردن خمیر باز نشود. بعد از آن یک قابلمه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دهم

زمانیکه قابلمه را روی حرارت قرار دادیم، می بایست تا جایی روغن درون قابلمه بریزیم که هنگام سرخ کردن رول های خمیر داخل روغن شناور باشند. حالا رول های یوفکا را به آرامی داخل روغن داغ منتقل کرده تا کاملا سرخ و برشته شوند.

مرحله یازدهم

تمامی خمیرها را با این روش سرخ کرده و داخل توری فلزی یا دستمال یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. ظرف مورد نظر را آماده کرده و رول های یوفکا را دور تا دور ظرف می چینیم. سپس بورانی را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله دوازدهم

در نهایت بورانی بادمجان را در مرکز ظرف و رول ها می ریزیم و با قاشق صاف و یکدست می کنیم. مواد گوشتی را روی بورانی بادمجان اضافه کرده و در پایان رول های یوفکا را به همراه ماست بورانی و مواد گوشتی میل می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 6 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.