طرز تهیه نان سیر با نان باگت خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
نان سیر با نان باگت یکی از انواع پیش غذاهای فوری و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه نان سیر با نان باگت در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نان باگت یا نان فرانسوی | ۳ عدد |
سیر | ۳ بوته |
کره | ۱ عدد ۵۰ گرم |
جعفری | ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمیزان | به میزان لازم |
پنیر ورقه ای | ۵ الی ۶ ورقه |
نمک، فلفل سیاه، اورگانو | به میزان لازم |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
مرحله اول
برای تهیه نان سیر با نان باگت ابتدا سه بوته سیر را تمیز می شوییم و سر آنها را با چاقو برش می دهیم. روی بوته ها نمک، فلفل سیاه به صورت پخش می ریزیم و بلافاصله روغن زیتون را به همراه اورگانو روی آن ها ریخته و داخل ورق آلومینیوم می پیچیم.
مرحله دوم
سپس فر را روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا گرم شود. بعد سیرهای داخل ورق آلومینیوم را داخل فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه نرم و مزه دار شوند.
مرحله سوم
آنوقت ورق آلومینیوم را از داخل فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا بوته سیرها خنک شوند. حالا حبه های سیر پخته شده را از پوست شان جدا می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم.
مرحله چهارم
پس از این جعفری را می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم. کره را به همراه جعفری خرد شده و پنیر پارمیزان به سیر اضافه می کنیم و با چنگال آن ها را کاملا له و مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم.
مرحله پنجم
وقتی مواد ما آماده شد، نان باگت ها را از وسط نصف کرده و همین طور داخل آن ها را نیز کاملا خالی می کنیم. از مایه سیر داخل نان باگت ها می ریزیم و با پشت قاشق روی آن ها را صاف می کنیم و روی هر کدام پنیر ورقه ای قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا سینی فر را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا گرم شود. نان باگت ها را داخل سینی می چینیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه روی پنیر ها برشته شود.
مرحله هفتم
در آخر نان سیرهای ویژه ما آماده شده است آن ها را در ظرف سرو قرار می دهیم و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- banooye_binazir