طرز تهیه بوریتو مرغ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه بوریتو مرغ

طرز تهیه بوریتو مرغ, دستور پخت بوریتو مرغ

بوریتو مرغ نام غذایی است که اصالت آن مربوط به کشور مکزیک بوده و تشکیل شده از مواد میانی که داخل نان تورتیلا ریخته و لقمه می شود و به عنوان یک اسنک قابل استفاده است. بوریتو با مواد میانی مختلفی مانند گوشت و سبزیجات تهیه می شود. به دلیل وجود دو نوع پروتئین گیاهی و حیوانی و همچنین فیبر این غذا بسیار سالم و مغذی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بوریتو مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۰۰ گرم
پیازچه۱ ساقه متوسط
پیاز۱ عدد درشت
لیموی تازه۱ عدد کوچک
جعفری۱ دسته کوچک
گوجه فرنگی۲ عدد درشت
فلفل دلمه ای۱ عدد کوچک
سیر تازه۱ حبه
پنیر پارمزان رنده شدهنصف پیمانه
ذرت پخته شده۱ پیمانه
برنج پخته شده۱ پیمانه
نمک و فلفل و ادویهبه مقدار لازم
نان ترتیلابه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه بوریتو مرغ

 

مرحله اول

برای فراهم کردن بوریتو مرغ به روش مکزیکی، شروع کار مواد میانی بوریتو را آماده می کنیم. اول ۱ پیمانه برنج را آبکشی کرده تا آب آن زلال شود. سپس داخل کاسه ای منتقل کرده و تا سطح روی آن آب سرد می ریزیم تا به مدت ۱ ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

در ادامه دانه های ذرت را داخل قابلمه کوچکی ریخته و کمی آب روی آن می ریزیم تا با حرارت ملایم آبپز شود. بعد از زمان تعیین شده برنج خیس خورده را با ۱ پیمانه آب و کمی نمک درون قابلمه ای جداگانه منتقل کرده و روی حرارت کم می گذاریم.

مرحله سوم

اکنون تامل می کنیم برنج پخته و نرم شود. حالا گوجه فرنگی آبکشی کرده و روی تخته آشپزخانه حبه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. سبزیجات که شامل پیازچه و جعفری تازه می باشد را شسته و بعد از خارج شدن آب اضافه ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت فلفل دلمه را می شوییم و بعد از جدا کردن کلاهک و دانه های میانی، روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد کرده و به مواد دیگر اضافه می کنیم. بنابراین پوست سیر را هم جدا کرده و با استفاده از رنده ریز رنده زده و به مواد می افزاییم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه تمامی سبزیجات را درون ظرفی منتقل کردیم آب لیمو ترش را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و به آرامی مواد را زیر و رو کرده تا مخلوط شوند. آنگاه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته می گذاریم.

مرحله ششم

زمانیکه پیاز را روی تخته آشپزخانه قرار دادیم، با کارد تیزی به صورت نگینی ریز خرد کرده و تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم. آنوقت مقداری روغن کف تابه می ریزیم و بعد از داغ شدن، پیاز را به تابه می افزاییم.

مرحله هفتم

گام بعدی می بایست پیاز را تا جاییکه سبک و شیشه ای شود، تفت دهیم. در این زمان سینه مرغ تازه را روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد کرده و داخل تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم. حالا تفت دادن را به خوبی انجام داده تا مرغ سرخ شود.

مرحله هشتم

وقتی که مرغ کاملا سرخ شده بود، کمی نمک و تخم گشنیز را به همراه پودر کاری و فلفل قرمز روی مواد پاشیده و زیر و رو کرده تا مرغ با ادویه ها آمیخته شود. اکنون برنج و ذرت پخته شده را درون تابه حاوی مرغ می افزاییم و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله سس سبزیجات را که از قبل آماده کرده بودیم را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت داده تا مزه ها به خورد هم بروند. آنوقت تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و نان ترتیلا را آماده می کنیم. برای این کار از مواد درون تابه نان ها را پر می کنیم.

مرحله دهم

در نهایت روی مواد داخل نان را با پنیر پیتزا پر کرده و نان ها را داخل ساندویچ ساز منتقل کرده تا با حرارت دستگاه قسمت رویی نان برشته و طلایی شود. بوریتو مرغ را داخل ظرف های سرو چیده و با سس گوجه فرنگی میل می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 آذر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.