طرز تهیه کوفته ازمیری خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کوفته ازمیری
کوفته ازمیری یکی از انواع غذاهای محبوب در شهر ازمیر ترکیه است که با ترکیب ثابت گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و گوجه فرنگی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوفته ازمیری در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل سبز | ۲ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
زیره | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | به میزان لازم |
سس گوجه فرنگی | |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
آب | ۲۰۰ میلی لیتر |
طرز تهیه کوفته ازمیری
مرحله اول
برای تهیه کوفته ازمیر خوشمزه ابتدا پیاز را رنده ریز می کنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد آرد سوخاری، فلفل سبز، فلفل سیاه، آویشن، زیره، نمک را به آن می افزاییم.
مرحله دوم
بلافاصله تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به گوشت اضافه می کنیم و همگی مواد را با دست خوب زیر و رو می کنیم و کمی ورز می دهیم تا یکدست و منسجم شود.
مرحله سوم
سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی اما کمی درشت تر خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن به اندازه تقریبا ۲ قاشق غذاخوری سر پر داخل آن می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا کمی سرخ و طلایی شوند. بعد خیلی سریع تا سیب زمینی ها سرخ می شوند، از مایه گوشت به اندازه یک نارنگی بزرگ بر می داریم و به صورت یک بیضی با دست به آن حالت می دهیم و در بشقابی آن ها را قرار می دهیم.
مرحله پنجم
پس از این سیب زمینی ها را در کنار تابه قرار می دهیم و مایه گوشت های فرم داده را داخل تابه مرتب می چینیم. یک طرف آن ها که سرخ شد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از سرخ شدن کوفته ها، فلفل سبزها را همراه با گوجه فرنگی ها می شوییم و گوجه فرنگی ها را ورقه ای برش می دهیم و داخل تابه می چینیم. بعد سر فلفل سبزها را نیز می گیریم و از وسط نصف می کنیم و لابه لای کوفته ها قرار می دهیم.
مرحله هفتم
آنوقت رب گوجه فرنگی را داخل کاسه ای می ریزیم و با ۲۰۰ میلی لیتر آب (ترجیحا جوش) و نمک مخلوط می کنیم و روی کوفته ها می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت بسیار ملایم کاملا به مدت ۱ ساعت مغز پخت شوند.
مرحله هشتم
بعد از گذشت زمان اشاره شده در بالا به کوفته سر می زنیم. کوفته ازمیری ما کاملا پخته شده و سس کاملا داخل کوفته نفوذ کرده و آن ها را طعم دار کرده است. کوفته ها را در ظرف سرو می چینیم و از سس روی آن می ریزیم و با نان نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل کیف مدرسه فانتزی دخترونه؛ انتخابهای رنگارنگ و شیک برای کیفهای مدرسه
- گوشواره طلای سبک و ظریف؛ ۱۵ طرح ظریف برای استایلهای ساده و شیک
- ۱۵ مدل سرکلیدی پشمالو فانتزی؛ انتخابی کیوت برای کیف و کلیدها
- ۱۵ مدل دستبند فانتزی شیک؛ طراحیهای منحصر به فرد و شیک برای استایلهای فانتزی
- ۱۵ طرح جذاب از ماگ سرامیکی لوکس مشکی؛ انتخابی خاص و مینیمال
- ۱۵ عکس گوشواره طلا گل سه بعدی؛ مدلهای منحصر به فرد و زیبا برای استایل شما
- منبع :
- elham_home65