طرز تهیه کوفته ازمیری خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کوفته ازمیری

طرز تهیه کوفته ازمیری ترکیه خوشمزه

کوفته ازمیری یکی از انواع غذاهای محبوب در شهر ازمیر ترکیه است که با ترکیب ثابت گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و گوجه فرنگی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوفته ازمیری در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
سیب زمینی متوسط۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل سبز۲ عدد
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل۱ قاشق چایخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
زیره۱ قاشق چایخوری
 روغنبه میزان لازم
سس گوجه فرنگی 
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
آب۲۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه کوفته ازمیری

مرحله اول

برای تهیه کوفته ازمیر خوشمزه ابتدا پیاز را رنده ریز می کنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد آرد سوخاری، فلفل سبز، فلفل سیاه، آویشن، زیره، نمک را به آن می افزاییم.

مرحله دوم

بلافاصله تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به گوشت اضافه می کنیم و همگی مواد را با دست خوب زیر و رو می کنیم و کمی ورز می دهیم تا یکدست و منسجم شود.

مرحله سوم

سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی اما کمی درشت تر خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن به اندازه تقریبا ۲ قاشق غذاخوری سر پر داخل آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا کمی سرخ و طلایی شوند. بعد خیلی سریع تا سیب زمینی ها سرخ می شوند، از مایه گوشت به اندازه یک نارنگی بزرگ بر می داریم  و به صورت یک بیضی با دست به آن حالت می دهیم و در بشقابی آن ها را قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از این  سیب زمینی ها را در کنار تابه قرار می دهیم و مایه گوشت های فرم داده را داخل تابه مرتب می چینیم. یک طرف آن ها که سرخ شد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.

مرحله ششم

بعد از سرخ شدن کوفته ها، فلفل سبزها را همراه با گوجه فرنگی ها می شوییم و گوجه فرنگی ها را ورقه ای برش می دهیم و داخل تابه می چینیم. بعد سر فلفل سبزها را نیز می گیریم و از وسط نصف می کنیم و لابه لای کوفته ها قرار می دهیم.

مرحله هفتم

آنوقت رب گوجه فرنگی را داخل کاسه ای می ریزیم و با ۲۰۰ میلی لیتر آب (ترجیحا جوش) و نمک مخلوط می کنیم و روی کوفته ها می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت بسیار ملایم کاملا به مدت ۱ ساعت مغز پخت شوند.

مرحله هشتم

بعد از گذشت زمان اشاره شده در بالا به کوفته سر می زنیم. کوفته ازمیری ما کاملا پخته شده و سس کاملا داخل کوفته نفوذ کرده و آن ها را طعم دار کرده است. کوفته ها را در ظرف سرو می چینیم و از سس روی آن می ریزیم و با نان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 دی 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.