طرز تهیه شیرینی قشطیه خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه شیرینی قشطیه

طرز تهیه شیرینی قشطیه, دستور پخت شیرینی قشطیه

قشطیه یکی از مشهورترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌های عربی است که طعم و ظاهری شبیه به بامیه و گوشفیل دارد و برای ماه مبارک رمضان تهیه می‌شود. داخل خمیر این شیرینی را با موادی مثل پنیر خامه‌ای، و پنیر کیبی پر می‌کنند که هرکدام طعم و مزه متفاوتی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی قشطیه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم شیرینی قشطیه
شربت بار۱ لیوان
آرد سفید۱ و ¼ پیمانه
خامه صبحانه۱ بسته
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
روغنبه مقدار لازم
پنیر کیبیبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی قشطیه

مرحله اول

برای فراهم کردن شیرینی قشطیه خوشمزه به روش عربی، شروع کار بکینگ پودر را به همراه آرد سفید، درون کاسه ای الک می کنیم تا علاوه بر مخلوط شدن مواد، گلوله های آرد از هم جدا شوند. آنگاه نوبت اضافه کردن خامه صبحانه می باشد.

مرحله دوم

برای این منظور خامه صبحانه را به کاسه حاوی آرد می افزاییم و تمامی مواد را با لیسک آمیخته کرده تا به خوبی یکنواخت شود و حالت خمیری بدست آید. در ادامه دستمان را تمیز می شوییم و به مدت ۵ دقیقه خمیر را ورز می دهیم.

مرحله سوم

اکنون کاسه حاوی خمیر را با پارچه حوله ای پوشانده تا در دمای محیط خمیر حجیم و نرم شود. اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت بماند. بعد از زمان تعیین شده، خمیر را سطح کار قرار داده و توپک کوچکی را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

زمانیکه از مواد خمیری به اندازه یک گردو جدا کردیم روی سطح کار با استفاده از وردنه صاف کرده و به شکل ورقه دایره ای شکل حالت می دهیم. آنگاه تکه ای پنیر کیبی در مرکز خمیر شیرینی قرار داده و دور تا دور خمیر را روی هم می گذاریم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است شیرینی ها را مانند پیراشکی پیچیده، اما به دلخواه می توان رولی یا بقچه ای خمیرها را حالت دهید.

مرحله پنجم

در این قسمت با استفاده از وسیله ای دندانه دار مانند چنگال به لبه های خمیر فشار وارد کرده تا خمیر روی هم بخابد. باقیمانده مواد را به همین نحوه می پیچانیم. حالا تابه ای مناسب که دیواره های آن بلند بوده و کف آن گود باشد، انتخاب می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی را تا نیمه تابه پر کرده تا در زمان پخت شیرینی، روغن روی آنها را بپوشاند. آنوقت تابه را روی حرارت متوسط گذاشته تا روغن کاملا گرم شود. بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد، خمیرها را داخل تابه می چینیم.

مرحله هفتم

تامل می کنیم هر دو قسمت شیرینی ها کاملا طلایی و برشته شوند. وقتیکه شیرینی ها به خوبی پخته شدند، آنها را روی توری فلزی چیده تا روغن اضافی شان کاملا خارج شود. در نهایت شربت بار را درون کاسه ای جادار می ریزیم.

مرحله هشتم

پایان کار شیرینی ها را داخل شربت بار منتقل کرده و صبر می کنیم شربت به بافت شیرینی نفوذ کرده و به خوبی مزه دار شوند. شیرینی های قشطیه را داخل ظرف دلخواه قرار داده و در ماه رمضان با نوشیدنی گرم سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 آذر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.