طرز تهیه اسکالوپ مرغ خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ , دستور پخت  اسکالوپ مرغ و قارچ

در زمان حاضر انواع غذاهای فست فودی طرفداران خاص خود را جلب کرده است، که درصد بالایی از آن را نوجوانان و جوانان تشکلیل می دهند. طعم دلپذیر و سرعت  آماده شدن آنها، یکی از دلایلی است که همه رغب زیادی برای درست کردن آن نشان می دهند، ، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه اسکالوپ مرغ در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
آرد گندم۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
پودر پانکو۵ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شدهبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
مواد سس قارچ
قارچ۷ الی ۸ عدد
پیاز۱ عدد
خامه صبحانه یا مخلوط شیر و خامه۱ عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

مرحله اول

ابتدا سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از وسط آن ها را برش می زنیم تا از هر سینه دو تا فیله داشته باشیم. بعد روی چهار عدد فیله، پلاستیک فریزر قرار می دهیم و با بیفکوب روی آن ها می کوبیم تا کمی تخت شوند.

مرحله دوم

حالا فلفل سیاه و نمک روی آنها می پاشیم. پودر پانکو و آرد سوخاری را داخل بشقاب های مجزا  می ریزیم. تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و کنار بشقاب ها قرار می دهیم. تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.

مرحله سوم

سپس هر دو طرف سینه های مرغ را ابتدا داخل آرد گندم می گذاریم تا کاملا در آن آغشته شود، بعد داخل پودر پانکو و در آخر داخل تخم مرغ می زنیم تا کاملا با آن کاور شود و در تابه قرار می دهیم تا سرخ شود.

مرحله چهارم

پس از آن که سینه ها  سرخ شدند روی دستمال می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود. حالا مواد سس قارچ را تهیه می کنیم. قارچ ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه اسلایس می کنیم.

مرحله پنجم

بعد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و قارچ ها را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

آنگاه قارچ ها را مداوم تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهند و بعد پیازهای خلالی را اضافه می کنیم. مجددا مواد را تفت می دهیم تا پیازها نرم شوند. آنوقت خامه صبحانه را می افزاییم و خوب همگی مواد را زیر و رو می کنیم و کمی نمک و فلفل روی سس می پاشیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا سس غلیظ شود و از روی حرارت بر می داریم.

مرحله هفتم

حالا سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم. فر را روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا گرم شود.هر چهار تا فیله مرغ سرخ شده را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم و از مایه سس قارچ روی آن ها می ریزیم.

مرحله هشتم

در آخر روی سس ها نیز کمی پنیر پیتزا رنده شده به صورت پخش می ریزیم و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۵ دقیقه روی پنیرها نیز طلایی شود. بعد اسکالوپ های مرغ را داخل ظرف سرو می چینیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 دی 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.