طرز تهیه پاستا با قارچ خامه ای خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه پاستا با قارچ
هر غذایی که تهیه می کنیم طرفداران خاص خودش را دارد و پاستا از آن طیف غذاهایی است که همیشه طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است، مخصوصا اگر همراه با قارچ فراوان باشد. این غذای ایتالیایی است اما در سرتا سر جهان جای خوبی را در سبد غذایی مردم باز کرده است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه پاستا با قارچ در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماکارانی فرمی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شیر | نصف لیوان |
سیر | ۳ حبه |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذخوری |
جعفری | ۴ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمیزان | ۱۵۰ گرم |
نمک، آویشن، فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا با قارچ
مرحله اول
برای تهیه پاستا با قارچ ابتدا قارچ ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم
بعد تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم و کره را داخل آن می گذاریم تا آب شود. بعد پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سیرها را سریع پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت ریز خرد می کنیم و زمانیکه پیازها سرخ و طلایی شد، به آن می افزاییم.
مرحله سوم
سپس قابلمه ای را تا نیمه پر آب می کنیم و روی حرارت ملایم روی به زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. کمی نمک نیز به آب اضافه می کنیم.بعد از آنکه سیر و پیاز ها را خوب تفت دادیم، قارچ ها را نیز به آن می افزاییم و بلافاصله ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو نیز روی آن ها می ریزیم تا از سیاه شدن رنگ قارچ ها جلوگیری کند.
مرحله چهارم
به طور مداوم مواد را زیر و رو می کنیم تا قارچ ها نرم و سرخ شوند. آب داخل قابلمه که به جوش آمد پاستا ها را داخل آن می ریزیم و طبق زمان بندی بسته آن تقریبا ۷ تا ۱۰ دقیقه بعد باید آن را آبکش کنیم.
مرحله پنجم
آنوقت قارچ ها که آب انداخت، آرد را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود. بعد شیر را به همراه خامه اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا در حال جوشیدن است .سس غلیظی بدست بیاید.
مرحله ششم
سس ما که غلیظ شد، جعفری را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. دقت کنی زمان آبکشیدن پاستا و افزودن پنیر باید هماهنگ با هم در یک زمان و فورا انجام شود. چون اگر پنیر را به سس اضافه کنیم و کاملا آب شود دیگر کش نمی آید.
مرحله هفتم
وقتی پاستا ها پختند آنها را سریع آبکش می کنیم و پنیر را داخل سس می ریزیم و سریع پاستاها را می توانید هم داخل سس بریزید و مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید و یا اینکه پاستا ها را در ظرف سرو بریزید و سس را روی آن بریزید و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- banooye_binazir