طرز تهیه کوفته گل کلم خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کوفته گل کلم

طرز تهیه کوفته گل کلم, دستور پخت کوفته گل کلم

کوفته گل کلم یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای زمستانی است که با دستورهای مختلفی درست می شود. این غذا به دلیل داشتن گل کلم از خواص زیادی برخوردار بوده و می توانید به عنوان یک غذای مجلسی و پر طرفدار آن را در مهمانی ها طبخ کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته گل کلم در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم۱ عدد متوسط
آرد گندم½ لیوان
آرد سوخاری۱ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
جعفری۱ دسته
پیاز۱ عدد
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته گل کلم

مرحله اول

برای فراهم کردن کوفته گل کلم به روش ترکیه ای، شروع کار گل کلم های با کیفیت و ترد را به تکه های متوسط تقسیم کرده و درون ظرف حاوی آب و نمک می خیسانیم تا بافت کلم ضذعفونی شود. حالا به خوبی آبکشی می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه ای را که برای آبپز کردن گل کلم در نظر داریم تا نیمه ی آن آب می ریزیم و روی حرارت بالا می گذاریم تا به دمای جوش برسد. آنگاه ۱ قاشق چایخوری نمک به آب در حال جوش می افزاییم. سپس درب قابلمه را کنار می گذاریم.

مرحله سوم

اکنون گل کلم های شسته شده را داخل قابلمه حاوی آب جوش منتقل کرده و تامل کرده به مدت ۱۵ دقیقه گل کلم نرم و پخته شود. بعد از زمان تعیین شده گل کلم ها را داخل صافی ریخته تا کاملا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله چهارم

در این قسمت کاسه ای نسبتا جادار را انتخاب کرده و گل کلم ها را داخل آن می افزاییم. آنوقت با گوشتکوب دستی گل کلم را پوره می کنیم. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم و به کلم می افزاییم.

مرحله پنجم

بنابراین آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد درون کاسه می پاشیم. حالا تخم مرغ را داخل پیاله ای می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. با کمک چنگال تخم مرغ را هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود.

مرحله ششم

گام بعدی ۱ دسته جعفری را پاک کرده و بعد از شستشو داخل آبکشی ریخته تا آب اضافی شان خارج شود. آنگاه روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی مواد می افزاییم.

مرحله هفتم

تمامی مواد را با هم ورز داده تا کاملا یکنواخت و مزه دار شود. سپس آرد سوخاری را قاشق قاشق روی مواد می پاشیم و مجددا ورز داده تا جذب مواد شود. حالا تابه ای را روی حرارت متوسط گذاشته و کمی روغن کف تابه می ریزیم.

مرحله هشتم

زمانیکه روغن داغ شد، کمی از مواد کوفته جدا کرده و با دستمان به شکل دلخواه گلوله ای یا بیضی فرم داده و به آرامی داخل روغن داغ منتقل می کنیم تا با حرارت کم پخته و طلایی شوند. آنگاه هر دو سمت کوفته را به خوبی سرخ می کنیم.

مرحله نهم

تمامی مواد کوفته را به همین روش آماده کرده و درون تابه روغن سرخ می کنیم. پایان کار کوفته ها را داخل توری فلزی می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. کوفته گل کلم ها را با سس مورد نظر سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 آذر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.