طرز تهیه املت فلفل دلمه ای خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه املت فلفل دلمه ای

طرز تهیه املت فلفل دلمه ای

PT. بهتر است در تهیه این املت از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده کنیم تا ظاهر زیبایی داشته باشد و با درست کردن آن در کمترین زمان یک غذای خوشمزه را تجربه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت فلفل دلمه ای در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فلفل‌ دلمه‌ ای۳ عدد
پنیر چدار۱ فنجان
شیر¼ فنجان
تخم مرغ۸ عدد
ژامبون۳ ورق
تره۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت فلفل دلمه ای

مرحله اول

برای فراهم کردن املت فلفل دلمه ای خوشمزه و مجلسی، شروع کار تره پاک کرده و بعد از شستشو روی پارچه تمیزی پهن کرده تا آب اضافی شان گرفته شود. آنگاه روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

اکنون فلفل دلمه ای را آبکشی کرده و به قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حالا دانه های میانی فلفل دلمه را تخلیه کرده و دور می ریزیم. سپس فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و تامل می کنیم به خوبی گرم شود.

مرحله سوم

در ادامه سینی فر را آماده کرده و کمی آب کف سینی می ریزیم. بنابراین فلفل دلمه ها را داخل سینی می چینیم و سینی را در طبقه میانی فر منتقل می کنیم تا به مدت زمان ۵ دقیقه فلفل دلمه نرم و پخته شود.

مرحله چهارم

در این فاصله ژامبون را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی یا خلالی کرده و داخل کاسه ای جادار می افزاییم. آنوقت شیر و تره را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم. حالا تخم مرغ ها را در کاسه ای می شکنیم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن شدیم با کمک هم زن دستی به خوبی هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود. آنگاه مخلوط تخم مرغ را به کاسه حاوی مواد منتقل کرده و مجددا تمامی مواد را مخلوط کرده تا یکنواخت شود.

مرحله ششم

بعد از زمان یاد شده، سینی فر را بیرون گذاشته و داخل فلفل دلمه ای را از ترکیب تخم مرغ پر می کنیم. حالا روی سطح مواد را با پنیر چدار می پوشانیم. سپس سینی فر را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه پخته شوند.

مرحله هفتم

پایان پخت قسمت گریل را روشن کرده تا روی پنیر رنگ بگیرد. بعد از بیرون گذاشتن فلفل دلمه ای ها، برای تزئین کمی دانه کنجد و سبزی معطر مانند جعفری ساطوری شده روی پنیر می پاشیم. املت فلفل دلمه ای را با نان سرو می کنیم. نوش جان

دسته بندی: تغذیه و آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 18 آذر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.