طرز تهیه فلافل اسفناج خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه فلافل اسفناج

طرز تهیه فلافل اسفناج, دستور پخت فلافل اسفناج

فلافل اسفناج یکی از انواع فلافل ها می باشد که کمی متفاوت تر می باشد زیرا قرار است از سبزی همه فن حریف اسفناج برای تهیه آن استفاده کنید. فلافل اسفناج را می توانید برای شام و یا نهار یا میان وعده خوشمزه و سالم تهیه کرده و با نان ساندویچی سرو کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل اسفناج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۲۰۰ گرم
نخود خام۲ لیوان
سیر۵ الی ۶ حبه
پیاز درشت۱ عدد
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
ادویه فلافل۱ قاشق چایخوری
زیره½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه فلافل اسفناج

مرحله اول

برای فراهم کردن فلافل اسفناج به روش عربی، شروع کار نخود را می شوییم و داخل کاسه ای جادار می ریزیم. آنگاه روی آن آب ریخته تا به مدت ۲۴ ساعت نغخ آن گرفته شود. در این فاصله لازم است چند مرتبه آب آن را تعویض کنیم.

مرحله دوم

بعد از زمان تعیین شده نخود را داخل صافی ریخته و آبکشی می کنیم. حالا نخود را کنار گذاشته تا آب آن به خوبی خارج شود. بنابراین پیاز و سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و به چند تکه تقسیم می کنیم. آنگاه داخل غذاساز می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه نخود را به دستگاه اضافه کرده و پوره شده آن را تحویل می گیریم. این کار را می بایست تا جاییکه نخود حالت خمیری یکدست پیدا کند، ادامه دهیم. برگ های اسفناج را تمیز می شوییم تا گرد و غبارشان به خوبی از بین برود.

مرحله چهارم

اکنون روی تخته آشپزخانه خرد کرده و به پوره نخود می افزاییم. مجددا تمامی مواد را با هم داغل غذاساز میکس کرده تا مواد فلافل یکدست شود. سپس پودر تخم گشنیز را به همراه زیره، فلفل قرمز، ادویه فلافل و کمی نمک روی مواد می پاشیم.

مرحله پنجم

تمامی مواد را به خوبی ورز داده تا ادویه ها با نخود و اسفناج آمیخته شود. آنوقت تابه ای کوچک با دیواره های بلند را تا نیمه آن روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته تا در زمان سرخ کردن، فلافل ها در روغن غوطه ور شوند.

مرحله ششم

زمانیکه روغن را روی حرارت متوسط گذاشتیم، اجازه می دهیم کاملا داغ شود. حالا با استفاده از قالب مناسب فلافل، از مایه را داخل روغن انداخته تا با حرارت کم پخته و سرخ شود. بعد از اینکه تمامی مواد را قالب زدیم، در روغن سرخ می کنیم.

نکته:

اگر قالب فلافل زن در دسترس نداشته باشیم، می توانیم مایه فلافل را با دست حالت دهیم و درون روغن بیندازیم.

مرحله هفتم

در نهایت فلافل های اسفناج را روی دستمال مناسب روغن گیری می چینیم تا روغن اضافی شان کاملا گرفته شود. پایان کار فلافل را با سبزیجات و خیارشود داخل نان باگت چیده و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 آذر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.